fbpx
skoda kodiaq

ŠKODA Kodiaq teszt – Vezess.hu

|

A ŠKODA bolygóközi méretű teret, a korszak színvonalán álló vezetési segédeket és jó minőséget csomagolt vonzó, biztonságérzetet sugalló terepjárós formába a ŠKODA Kodiaq név alatt.

skoda kodiaq small

Kénytelenek lesznek csúcsra járatni a gyártósorokat és gyorsan váltani a műszakokat a csehországi Kvasinyban található üzemben, mert a Škoda Kodiaq elképesztően rövid idő alatt a cseh márka egyik legsikeresebb modelljévé léphet elő. Az eladások hatvan százalékát adó Octaviát aligha lépi túl, de akár a konszernen belüli SUV-knak is van mitől félniük.

Feltűnően masszív jelenségnek tűnik szemből a Škoda Kodiaq, ráadásul egyértelművé válik, hogy a négyszemű elrendezés sokkalta előnyösebb ebben a formában, mint mondjuk a frissített Octavia esetében. A terepjárós külsejű autónak kifejezetten jól is áll az emeletes lámpatest. Főleg a teljes mértékig LED-ekkel világító fényszóróval néz ki meggyőzően a legnagyobb alaszkai medvéről elnevezett SUV.

Azért az sem árt, ha akad mellé egy ennyire hatalmas hűtőrács és ilyen határozottan domborodó gépháztető. Ettől azonban távolról sem nyomasztó a Kodiaq jelenléte. Ordas medve helyett inkább egy olyan barátságos brummogó, mint mondjuk Micimackó.

Tovább a teszt többi részéhez a Vezess.hu-ra!

60 éves az OCTAVIA

60 éves az OCTAVIA

Ha megkérünk valakit, hogy mondjon egy ŠKODA modellt, szinte biztos, hogy az Octaviát említi majd. Nem véletlenül, hiszen ez a név összeforrt a márkával.   Az első ŠKODA OCTAVIA 1959 januárjában látta meg a napvilágot. Az „Octavia” latinul azt  jelenti „nyolcadik”. A...

bővebben

FIGYELEM! Ez a posztunk ekkor frissült utoljára: 2017-05-15 . A benne szereplő Információk már érvényüket veszthették.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!