fbpx
karoq top

Újabb fotók a Yeti utód ŠKODA Karoq -ról

Május 18-án mutatkozik be Stockholmban a legújabb ŠKODA modell, a ŠKODA Karoq. Most újabb gyári részletfotókon pörögnek a ŠKODA rajongók, és nem minden ok nélkül. Hiszen nem csak kívülről, de belülről is mutatnak érdekességeket. 

Persze a teljes kép megismeréséhez messze nem elegek ezek a fotók, de a kíváncsiság további fokozásához tökéletesek a ŠKODA Karoq új képei. Ami nincs a fotókon, de már elárulta a gyár: 4382 mm hosszú, 1841 mm magas és 1605 mm széles lesz, a 2638 mmiliméteres tengelytáv pedig kényelmes belteret sejtet, ahogyan az 510 literes csomagtartó is, amely akár 1810 literre is bővíthető.

Škoda Karoq

“A kristály dizájn, hasonlóan a Kodiaq-hoz, a ŠKODA Karoq estében is meghatározza a hátsó lámpatestek mintáját.”

Akárcsak a Kodiaq esetében, a ŠKODA Karoq is 4 darab függőleges légbeömlőt kap, és a képen lévő felirat szerint a klíma is új, “Air Care” funkcióval gazdakodik. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, reméljük a május 18-án tartandó bemutatón, melyet az oldalunkon is élőben lehet követni, fény derül majd. Az viszont már tudható, hogy ŠKODA Karoq lesz az első ŠKODA modell, amely teljesen személyre szabható, digitáli műszeregységet kap.

LED fényszórók elől és hátul

A Kodiaqban, majd az Octaviában is alkalmazott LED fényszórók extraként elérhetőek lesznek a ŠKODA Karoq esetében is. Azonban amíg elő full-LED fényszórók lesznek, a ködlámpát is beleértve, addig hátul csak a helyzetjelző és a féklámpa lesz LED technológiával elérhető. Valamit kell hagyni nagytestvérnek is.

ŠKODA Karoq

Ha másra is kíváncsi…

60 éves az OCTAVIA

60 éves az OCTAVIA

Ha megkérünk valakit, hogy mondjon egy ŠKODA modellt, szinte biztos, hogy az Octaviát említi majd. Nem véletlenül, hiszen ez a név összeforrt a márkával.   Az első ŠKODA OCTAVIA 1959 januárjában látta meg a napvilágot. Az „Octavia” latinul azt  jelenti „nyolcadik”. A...

bővebben
Újdonságok a ŠKODA-tól 2022-ben

Újdonságok a ŠKODA-tól 2022-ben

Lassan véget ér ez az év, így ideje számba venni, hogy a ŠKODA milyen újdonságokat tartogat nekünk 2022-ben?Korábbi cikkeinkAz autóipar, de a vásárlók számára sem volt egyszerű 2021. Amikor már azt hittük év elején, hogy a pandémia enyhít szorításából, akkor derült...

bővebben

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!