fbpx
SKODA Superb

Még több luxust kínál a ŠKODA Superb

Masszázsülés, 9.2 colos kijelző, megújult parkolási segédlet. Persze ez messze nem minden. Az új modellévtől (2017. 22. hete) számos újdonságot, és még több luxust kínál a ŠKODA Superb.  

Ami kívülről látszik

Az új modellévtől a ŠKODA Superb kívülről is felfrissül. Új, 19 colos Acamar könnyűfém keréktárcsák is rendelhetők lesznek, csakúgy, mint a RED Velvet nevet kapott vörös fényezés. Igaz, erre egy kicsit még várni kell, mert csak az év későbbi időszakában lesz elérhető. Laurin&Klement felszereltség viszont már most jobban felismerhető lesz, hiszen a karosszéria több króm díszítést kap, illetve a teljesen fekete belső is (fekete oszlop és tetőborítás – akárcsak a SportLine esetében) rendelhető lesz hozzá. És ezzel már be is ültünk az új Superbbe, ahol sokkal izgalmasabb dolgok is várnak ránk.

Még több luxus az utastérben

Az utastérben a leglátványosabb változást az új, 9.2” átmérőjű „üveg dizájnos” központi kijelző hozta. Ez nem csak nagyobb lett, de felbontása is növekedett, így igazi HD élményben lehet részünk. Természetesen nem a Superb lenne a cég zászlóshajója, ha nem kapta volna meg mindazokat az újdonságokat, amik például a Kodiaq-ban bemutatkoztak.

Az új modellévtől elérhetővé vált a Connect rendszer, annak minden biztonsági és kényelmi szolgáltatása. Így a CareConnect révén nagyobb biztonságban utazhatunk, a távoli elérés funkcióval pedig akár mobiltelefonunkról is ellenőrizhetjük új Superbünket.

Az Infotainment Online rendszerrel híreket olvashatunk, megnézhetjük az időjárást de a navigáció is sokkal interaktívabbá vált a frissülő közlekedési információk segítségével.

ŠKODA Superb
ŠKODA Superb

Ha már beültünk, könnyen felfedezhetjük a motoros mozgatású ülésekhez kínált masszázs funkciót, mely együtt érkezik a szellőztethető ülés opcióval. Így télen-nyáron a leghosszabb utazásainkon is frissen szállhatunk ki autónkból. És mivel lehet szinte láthatatlanul még több luxust adni? Például a zajszint csökkentésével. Hiszen bár sokszor nem is tudatosul bennünk, de az utazás során az egyik legfárasztóbb dolog a zaj, ami menet közben körülvesz bennünket. A Superb ez ellen új kialakítású üvegfelületekkel óv minket, ahol a két üvegfelület közé egy speciális filmréteget helyeznek, ezzel is csökkentve a menetzajt.

Az utasok beszélgetését pedig a Kodiaq-ban már megismert fedélzeti kommunikációs rendszer segíti, amely a vezető és az első utas hangját közvetíti a hátsó utasok számára.

Nincs többé parkolási koccanás

A felfrissített parkolási segéd, mely nevet is váltott és ezentúl „Park Distance Control” néven található a felszereltségi listában, parkolás közben képes állóra fékezni a Superbet, ha az autó előtt vagy mögött akadályt érzékel. Így nem asszisztál a vezetőnek hang és fényjelzés kíséretében, hogy nekimenjen valaminek, hanem megakadályozza azt. Rossz hír a karosszéria műhelyeknek, de jó hír a tulajdonosoknak.

A 2018-as modellévű ŠKODA Superbek (az autógyárak mindig egy évvel előrébb járnak) már rendelhetők, sőt! Aki korábban rendelt és a gyártás visszaigazolása az év 22. hete utánra szól, már az újabb modellt kapja.

Persze igazán luxus érzete vezetés közben, a remek DSG váltótól lesz az embernek, amit ha most rendelsz ŠKODA Superbet féláron adnak mellé. Az akció részleteiről a gombra kattintva tudhatsz meg többet

Most minden ŠKODA Superb mellé a DSG váltót féláron kapod!

ŠKODA Superb

Ha másra is kíváncsi…

Jaroslav Povšík: az OCTAVIA teljesen elektromos lesz

Jaroslav Povšík: az OCTAVIA teljesen elektromos lesz

Nem csodálkozunk, ha nem ismerős a név. Pedig Jaroslav Povšík már 45 éve dolgozik a ŠKODA AUTO-nál jelenleg a szakszervezet elnökeként képviseli a dolgozókat az igazgatótanácsban. A napokban adott interjút egy cseh lapnak.Korábbi cikkeink„Minimum 5 elektromos modellre...

bővebben
Alexa, feltöltött már a CITIGO?

Alexa, feltöltött már a CITIGO?

Ha ŠKODA CITIGOe iV, vagy mondjuk egy konnektoros hibrid SUPERB áll a garázsban, akkor ezentúl az Amazon Alexa használatával távolról elindíthatod vagy leállíthatod a töltésüket, de azt is ellenőrizheted, hogy mekkora a hatótáv éppen, szabályozhatod a légkondit és a...

bővebben
Újdonságok a ŠKODA-tól 2022-ben

Újdonságok a ŠKODA-tól 2022-ben

Lassan véget ér ez az év, így ideje számba venni, hogy a ŠKODA milyen újdonságokat tartogat nekünk 2022-ben?Korábbi cikkeinkAz autóipar, de a vásárlók számára sem volt egyszerű 2021. Amikor már azt hittük év elején, hogy a pandémia enyhít szorításából, akkor derült...

bővebben

FIGYELEM! Ez a posztunk ekkor frissült utoljára: 2018-01-01 . A benne szereplő Információk már érvényüket veszthették.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!