fbpx
IMG 1502

Világbajnok értékesítőnk van – ŠKODA Challenge

33 ország, 185 résztvevő öt kategóriában. Ez a ŠKODA Challenge – a Škodások „Bocuse d’Or versenye” – melynek döntőjét a napokban rendezték meg Budapesten. Az elmúlt évek sikerei alapján jogos önbizalommal indult el a hazai csapat a versenyen, és az eredmények őket igazolták.
Az idei ŠKODA Challenge-en rajthoz álló hat fős hazai gárda tagjai a saját területükön a legjobbnak számítanak. Az országos döntő győzteseiként nyerték el a jogot, hogy a nemzetközi porondon is megküzdjenek az elsőségért. A mostani versenyben az Értékesítési tanácsadó kategóriában a honi színeket Szerencsi László, a békéscsabai AutoMobil Körös munkatársa képviselte. Bár a szakember még „csak” nyolc éve foglalkozik hivatásszerűen a Škodával, azért a márka régi rajongójának számít. Még kisfiúként, egy S100-as volánja mögött kezdte elsajátítani a vezetés élményét.

A szerviz tanácsadók és a szerviz technikusok közti versenyben a soproni WalterAuto két munkatársának, Berta Balázs, szerviz tanácsadónak és Kő Tamás, szerviz technikusnak lehetett szurkolni. Előbbi tapasztalt, rutinos indulónak számít. Eddig háromszor vett részt a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjén, ahol 2015-ben az első helyet sikerült megszereznie, míg egy évvel ezelőtt az ezüstérem lett az övé. A kereskedésben műszaki oktatással is foglalkozó Kő Tamás számára az idei ŠKODA Challenge volt az első, ehhez a márkához kötődő külföldi versenye.

Varga Tamás

„33 ország, 185 versenyző, öt kategória”

Szintén a soproni kereskedésből érkezett a Gépjárműfényező kategóriában indult hazai versenyző. Bár Czinege János is most vett részt először ŠKODA világbajnokságon, a hazai döntőkön eddig is szép sikerekkel büszkélkedhetett. 2015-ben második, míg egy évvel ezelőtt az első helyet érte el, és ez utóbbi teljesítményét idén megismételte. Az időközben fényező mestervizsgát megszerző specialista kíváncsian várta, a kinti kollégákkal való küzdelmet.
Tavaly Varga Tamás, a Miskolc Autó munkatársa a bronzérmet szerezte meg a Diagnosztikai technikus kategóriában a ŠKODA Challenge-en. A magát folyamatosan képző szakember – aki a márka rajongójaként már egy új ŠKODA beszerzésén is töri a fejét a családja számára – bízott benne, hogy idén még feljebb léphet a dobogón, és ismét jó eredménnyel zárhatja a versengést.
Berta Balázs
Bertók János
Visszatérő versenyző is erősítette a magyar csapatot az Alkatrészellátási munkatárs kategóriát érintő megmérettetések során. A budapesti ŠKODA Schiller alkatrészellátási vezetője, Bertók János három esztendeje aktív szereplője a ŠKODA Challenge-nek, és eddig mindig a legjobbak között végzett. 2014-ben második, tavaly előtt a harmadik, míg a múlt évben az első helyet szerezte meg. Idén is a dobogót vette célba a márkakereskedői pozíciójában 12 éves tapasztalatra szert tett szakember.
ŠKODA Challenge
Horváth Károly és Szerencsi László

És akkor az eredmények!

Büszkén mondhatja el az AutoMobil Körös, hogy náluk dolgozik a világ legjobb értékesítője. Hiszen Szerencsi László megnyerte az „Értékesítési tanácsadó” kategóriát, és így világbajnok lett. De nem csak ő, hanem felkészítő trénere, Horváth Károly is, aki a Porsche Hungária ŠKODA divízóját erősíti. Ezzel Magyarország megvédte címét, hiszen tavaly is magyar világbajnokot avattak a versenyen,  Jandó Zsolt személyében.

Szintén nagyszerű eredményt ér el a csapatból Berta Balázs (WalterAuto Sopron) „Szerviz tanácsadó” kategória 2. helyezett, Bertók János (ŠKODA Schiller) „Alkatrészellátási munkatárs” 2. helyezett, és  Varga Tamás (Miskolc Auto), aki a „Diagnosztikai technikus” kategóriában szerezte meg a második helyet. Mindenkinek szívből gratulálunk!

18902760 10209925040784218 702288097 n
SKODA Challenge 2017. Szerencsi László
Octavia és Enyaq. Egy jó és egy kevésbé jó hír!

Octavia és Enyaq. Egy jó és egy kevésbé jó hír!

Az Enyaq számos alkatrészen osztozik a VW konszern számos más elektromos modelljével, így az elektromos meghajtómotorokon is. És ez most gond.Az APP550-es elektromos meghajtómotor a VW konszern legkorszerűbb ilyen egysége, amelyet a konszern számos modelljébe, így az...

bővebben

GO, FABIA GO!

Motorizáltságát és árát tekintve a FABIA GO a negyedik generációs FABIA alapkivitele, felszereltségét tekintve viszont nem. Az ellentmondás oka a magyar ŠKODA importőr által kínált limitált modell.  Korábbi cikkeinkRitkán kerül be az autóimportőrök tesztparkjába...

bővebben

Alexa, feltöltött már a CITIGO?

Ha ŠKODA CITIGOe iV, vagy mondjuk egy konnektoros hibrid SUPERB áll a garázsban, akkor ezentúl az Amazon Alexa használatával távolról elindíthatod vagy leállíthatod a töltésüket, de azt is ellenőrizheted, hogy mekkora a hatótáv éppen, szabályozhatod a légkondit és a...

bővebben

FIGYELEM! Ez a posztunk ekkor frissült utoljára: 2018-04-30 . A benne szereplő Információk már érvényüket veszthették.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!