fbpx
ŠKODA kiegészítők utazáshoz

Praktikus ŠKODA kiegészítők utazáshoz

Tombol a nyár, ilyenkor mindenki könnyebben és gyakrabban adja a fejét kisebb-nagyobb kirándulásra. Bár egy ŠKODA gyárilag is rengeteg Simply Clever megoldást nyújt utasainak, vannak kiegészítők, amikkel még nagyobb élmény az utazás. Lássunk most 5 igazi ŠKODA megoldást, (+1 tippet).

Hideg, mint a jég

Nyissuk a ŠKODA kiegészítők sorát egy olyannal, amivel mindenkinek vannak élményei, és amit a legtöbb esetben az „elfelejtettem behűteni az akkukat” felkiáltással hagyunk otthon. De ezzel a hűtőtáskával ez nem fordul többet elő.  A külső hőmérséklethez képest akár 20 fokkal kisebb hőmérsékletet tud tartani a belsejében, és nincs szüksége hűtő akkukra. De nem csak hűteni, melegíteni is képes, akár 65 fokig. Így nem csak nyáron, de télen is hasznos útitárs. Itt megrendelheted.

SKODA napárnyékoló

Süt a nap, csak miénk a nyár

Vannak olyan ŠKODA modellek (Superb, Kodiaq), amelyekbe beépített oldalsó napfényvédő roló rendelhető, és a Sunset sötétítés is sokat tompít a nap erején. Azokban a modellekben azonban, amelyekben egyik sincs, sokat segítenek a nap elleni védelemben a méretpontosan illeszkedő árnyékolók. Így nem csak kényelmesebben lehet utazni, de álló helyzetben az utastér sem melegszik fel annyira. Az autódhoz illő darabról érdeklődj a legközelebbi ŠKODA kereskedésben.

Who let the dogs out?

Egy utazás nem lehet tökéletes, ha nem utazhat velünk kedvencünk is. Természetesen teljes biztonságban. Hiszen ezzel nem csak őt óvjuk, de magunkat is. Egy baleset esetén akár már egy kisebb testű kutya is képes súlyos sérülést, vagy akár halált okozó erővel becsapódni például az előrébb ülőkbe. Ez a hám, amely a biztonsági övbe rögzíthető, teljes biztonságot nyújt minden utasnak. Ha pedig aggódsz a kárpitok tisztasága miatt, jó hasznát veszed a ŠKODA eredeti ülésvédő takarónak, melyet nem csak a hátsó ülésen, de a csomagtartóban is használhatsz.  Itt megrendelheted a hámot. Itt pedig a takarót.

Szemetelnek, szemetelnek, szemetelnek…

Banánhéj, rágógumi papírok, használt papírzsebkendő. De ez ezzel a praktikus fedélzeti szemetessel ezek nem jelentenek többé problémát. Okos és egyszerű megoldás az utazás közben keletkező kisebb hulladékok tárolására. Könnyen felszerelhető az ajtó belső zsebére, és a belsejében megbúvó, cserélhető szemeteszsákkal egy parkolóban is gyorsan és higiénikusan kiüríthető a tartalma. A szemeteszsák mérete 20×30 cm. A szép és tiszta megoldás.  Itt megrendelheted.

„Anya, ott vagyunk már?”

Aki gyerekkel szokott utazni, az biztosan hallotta már ezt a mondatot. A fentit még egy mondattal lehetne kiegészíteni: „És mikor érünk oda?” Egy út során talán a legnehezebb a gyerekek figyelmét lekötni. Akár tetszik, akár nem, a mai gyerekek legkönnyebben akkor foglalják el magukat, ha valamilyen telefont vagy tabletet kaphatnak kezükbe. Persze filmet nézni kényelmesebb, ha nem kézben tartják azt. Erre nyújt stabil és biztonságos megoldást ez a tablet tartó, amely a fejtámlára rögzíthető. Itt megrendelheted.

És a +1 tipp:

Ha pedig megunják a filmnézést, az alábbi linkekre kattintva letöltheted nekik a “Little driver” alkalmazást, amellyel egy saját Škodát alkothatnak maguknak, és vezethetik is azt.

iOS verzió

Androidos verzió

Új vezető a ŠKODA élén: Klaus Zellmer

Új vezető a ŠKODA élén: Klaus Zellmer

Klaus Zellmer július elsejétől vette át teljes jogkörrel márka irányítását. Első munkanapján rögtön egy igazgatósági üléssel kezdett. Korábbi cikkeink„Végre kezdődik!” – mondta Zellmer hivatalba lépésekor. "A ŠKODA büszke márka, erős gyökerekkel. Várom, hogy a ŠKODA...

bővebben

GO, FABIA GO!

Motorizáltságát és árát tekintve a FABIA GO a negyedik generációs FABIA alapkivitele, felszereltségét tekintve viszont nem. Az ellentmondás oka a magyar ŠKODA importőr által kínált limitált modell.  Korábbi cikkeinkRitkán kerül be az autóimportőrök tesztparkjába...

bővebben

Alexa, feltöltött már a CITIGO?

Ha ŠKODA CITIGOe iV, vagy mondjuk egy konnektoros hibrid SUPERB áll a garázsban, akkor ezentúl az Amazon Alexa használatával távolról elindíthatod vagy leállíthatod a töltésüket, de azt is ellenőrizheted, hogy mekkora a hatótáv éppen, szabályozhatod a légkondit és a...

bővebben

GO, FABIA GO!

Motorizáltságát és árát tekintve a FABIA GO a negyedik generációs FABIA alapkivitele, felszereltségét tekintve viszont nem. Az ellentmondás oka a magyar ŠKODA importőr által kínált limitált modell.  Korábbi cikkeinkRitkán kerül be az autóimportőrök tesztparkjába...

bővebben

FIGYELEM! Ez a posztunk ekkor frissült utoljára: 2018-04-30 . A benne szereplő Információk már érvényüket veszthették.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!