fbpx
Kodiaq AUTO TEST WINNER

Ez már a 29. díj a sorban: „ AUTO TEST WINNER 2017. ”

A Kodiaq még egy éve sincs a piacon, de a napokban megkapta a 29. elismerést. És bár ez a hír most a Kodiaq-ról szól elsősorban, nem szabad elfelejtkezni a ŠKODA Superb Combiról sem, amely a német AUTO TEST szaklap rangsorában a második helyet szerezte meg, az import autók kategóriában.

AUTO TEST WINNER 2017.

Immár sorban negyedik alkalommal díjazták az AUTO TEST WINNER címmel, vagyis első hellyel a ŠKODA modelljeit a lapnál. A díjakat évente osztják ki az alapján, hogy a lapnál megforduló tesztautók az év során mekkora pontszámot érnek el. A Kodiaq idén 676 ponttal nyerte meg a versenyt. A tesztelők nem csak a tágasságát, de az utastér variálhatóságát és az autó kezelhetőségét is első helyre tették.

Aki már próbálta a Kodiaq-ot, annak mindez persze érhető, de nem is ez az első díj, amit a Kodiaq a piacra lépése óta eltelt rövid időszakban bezsebelt. És hogy mik ezek?

Skoda Kodiaq

Mind a 29-et nem felsorolva, a teljesség igénye nélkül:

  • Best Cars 2017 – Auto Car magazin

  • Az Év Autója 2017 – Csehország, Lengyelország és Bulgária

  • Az Év SUV-ja – Kína és Franciaország

  • Az Év Összkerékhajtásúja – Németország

  • RED Dot díj, amit a tényleg nagyon dögös formájáért kapott

És ahogy az imént már említettük, a ŠKODA Superb Combit is csak egy másik ŠKODA, a Kodiaq előzte meg. Különösen szép siker ez annak fényében, hogy a Superb 2016-ban az első helyet szerezte meg versenytársai előtt, ami azt jelzi, hogy hiába telik az idő, a Superb még mindig az egyik legjobb ajánlat a piacon. A ŠKODA modellek népszerűségét jól jelzi, hogy immár negyedik éve a szárnyas nyilat az orrán büszkén viselő modellnek adják az elsőséget, hiszen 2014-ben és 2015-ben is az Octavia kapta az AUTO TEST WINNER címet.

Ha még nem próbáltad az új Kodiaq-ot, most itt az alkalom. Gyere el egy ingyenes tesztvezetésre, és ítéld meg magad, hogy jogosan nyerte-e a díjat a versenytársak előtt. Jelentkezz most!

Szeretnéd kipróbálni vagy megvenni?

9 + 10 =

Új vezető a ŠKODA élén: Klaus Zellmer

Új vezető a ŠKODA élén: Klaus Zellmer

Klaus Zellmer július elsejétől vette át teljes jogkörrel márka irányítását. Első munkanapján rögtön egy igazgatósági üléssel kezdett. Korábbi cikkeink„Végre kezdődik!” – mondta Zellmer hivatalba lépésekor. "A ŠKODA büszke márka, erős gyökerekkel. Várom, hogy a ŠKODA...

bővebben

GO, FABIA GO!

Motorizáltságát és árát tekintve a FABIA GO a negyedik generációs FABIA alapkivitele, felszereltségét tekintve viszont nem. Az ellentmondás oka a magyar ŠKODA importőr által kínált limitált modell.  Korábbi cikkeinkRitkán kerül be az autóimportőrök tesztparkjába...

bővebben

ŠKODA SCALA: közeleg a frissítés

A ŠKODA SCALA 2019 óta van velünk, és úgy tűnik, elérkezett a frissítés ideje. Korábbi cikkeinkA ŠKODA SCALA fontos modell a márka életében, hiszen bemutatásával újabb szinte lépett a ŠKODA. A neve is ebből ered, latinul lépcsőt jelent. Közvetlen elődje a RAPID volt,...

bővebben

FIGYELEM! Ez a posztunk ekkor frissült utoljára: 2018-01-01 . A benne szereplő Információk már érvényüket veszthették.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!