fbpx
Cipősdoboz akció

Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban?

Tegyük szebbé közösen többszáz gyermek karácsonyát! A ŠKODA idén is támogatóként csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat „Cipősdoboz” akciójához. Tavaly a ŠKODA kereskedői hálózata több, mint 600 cipősdobozba rejtett szeretetet és gondoskodást gyűjtött össze.

Már javában tart az akció, amely a „Tízezer gyermek karácsonya” elnevezésű nemzetközi mozgalom része. Ennek keretében világszerte minden évben 6 milliónál is több gyermek karácsonyát teszik szebbé.

Mit kell tenned, ha ajándékozni szeretnél?

 

  • Keress egy jó állapotban lévő, tiszta és üres cipősdobozt.
  • Döntsd el, hogy hány év körüli lánynak vagy fiúnak szeretnél ajándékot összekészíteni.
  • Készítsd össze a csomagot.
  • Csomagold be az ajándékot, és írd rá jól feltűnő helyre, hogy milyen korosztályú fiúnak, lánynak készítetted (pl.: fiú, 12 év), és juttasd el a gyűjtéseben résztvevő valamelyik ŠKODA márkakereskedésbe a cipősdobozt december 18-ig.
Cipősdoboz akció
Az akció utolsó napján az összes dobozt bepakolják a Cipősdoboz Tündérek hivatalos autójába, (remélhetőleg) sok-sok ŠKODA KAROQ-ba, és eljuttatják őket a központi gyűjtőhelyre.

Mit tegyél a dobozokba?

Bármit, amiről azt gondolod, hogy az általad kiválasztott korosztályú fiú vagy lány örülne neki. Játékok, iskolai eszközök, higiéniai, eszközök, egyéb ajándéktárgyak.

Mit NE tegyél a dobozokba?

Semmiképpen ne tegyél bele romlandó ételeket, konzervet, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyakat, gyógyszereket, vagy agresszivitásra késztető (kard, puska, pisztoly stb.) játékokat.

A további részleteket, és a számodra legközelebbi, cipősdobozokat gyűjtő ŠKODA márkakereskedés címét az adomany.skoda.hu  oldalon találod

 

Szárnyaljuk túl a tavalyi 600 dobozt, és szerezzünk ezzel még több gyermeknek örömet karácsonykor!

cipősdoboz
Itt az ENYAQ iV Perfect 1,7 millióval kevesebbért!

Itt az ENYAQ iV Perfect 1,7 millióval kevesebbért!

A ŠKODA modellek között a Perfect kivitelek nagyon kedvező ár/érték arányukkal tűnnek ki. Nincs ez másként a teljesen elektromos ENYAQ iV Perfect esetében sem.Korábbi cikkeinkKezdjük azzal, hogy eleve nem a legkisebb akkumulátorral szerelt kivitel került a Perfect...

bővebben

Báránybőrbe bújt farkas

Ha akarod elegánsan vonul veled, mint egy luxuslimuzin, de ha kiengednéd a gőzt, rögtön partnerre találsz benne. A megújult SUPERB-bet rögtön a legerősebb változatban, a legmagasabb felszereltséggel tettük próbára. A modellciklus feléhez érve a ŠKODA bemutatta a...

bővebben

60 éves az OCTAVIA

Ha megkérünk valakit, hogy mondjon egy ŠKODA modellt, szinte biztos, hogy az Octaviát említi majd. Nem véletlenül, hiszen ez a név összeforrt a márkával.   Az első ŠKODA OCTAVIA 1959 januárjában látta meg a napvilágot. Az „Octavia” latinul azt  jelenti „nyolcadik”. A...

bővebben

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!