fbpx
Cipősdoboz akció

Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban?

Tegyük szebbé közösen többszáz gyermek karácsonyát! A ŠKODA idén is támogatóként csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat „Cipősdoboz” akciójához. Tavaly a ŠKODA kereskedői hálózata több, mint 600 cipősdobozba rejtett szeretetet és gondoskodást gyűjtött össze.

Már javában tart az akció, amely a „Tízezer gyermek karácsonya” elnevezésű nemzetközi mozgalom része. Ennek keretében világszerte minden évben 6 milliónál is több gyermek karácsonyát teszik szebbé.

Mit kell tenned, ha ajándékozni szeretnél?

 

  • Keress egy jó állapotban lévő, tiszta és üres cipősdobozt.
  • Döntsd el, hogy hány év körüli lánynak vagy fiúnak szeretnél ajándékot összekészíteni.
  • Készítsd össze a csomagot.
  • Csomagold be az ajándékot, és írd rá jól feltűnő helyre, hogy milyen korosztályú fiúnak, lánynak készítetted (pl.: fiú, 12 év), és juttasd el a gyűjtéseben résztvevő valamelyik ŠKODA márkakereskedésbe a cipősdobozt december 18-ig.
Cipősdoboz akció
Az akció utolsó napján az összes dobozt bepakolják a Cipősdoboz Tündérek hivatalos autójába, (remélhetőleg) sok-sok ŠKODA KAROQ-ba, és eljuttatják őket a központi gyűjtőhelyre.

Mit tegyél a dobozokba?

Bármit, amiről azt gondolod, hogy az általad kiválasztott korosztályú fiú vagy lány örülne neki. Játékok, iskolai eszközök, higiéniai, eszközök, egyéb ajándéktárgyak.

Mit NE tegyél a dobozokba?

Semmiképpen ne tegyél bele romlandó ételeket, konzervet, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyakat, gyógyszereket, vagy agresszivitásra késztető (kard, puska, pisztoly stb.) játékokat.

A további részleteket, és a számodra legközelebbi, cipősdobozokat gyűjtő ŠKODA márkakereskedés címét az adomany.skoda.hu  oldalon találod

 

Szárnyaljuk túl a tavalyi 600 dobozt, és szerezzünk ezzel még több gyermeknek örömet karácsonykor!

cipősdoboz
Elkezdődött a megújult Octavia gyártása

Elkezdődött a megújult Octavia gyártása

A Škoda Auto megkezdte a felfrissített Octavia sorozatgyártását a Mladá Boleslav-i fő üzemében. A márka bestsellerének felfrissített negyedik generációja többek között áttervezett hűtőrácsot, új, második generációs LED mátrix fényszórókat és a ChatGPT integrációját...

bővebben

GO, FABIA GO!

Motorizáltságát és árát tekintve a FABIA GO a negyedik generációs FABIA alapkivitele, felszereltségét tekintve viszont nem. Az ellentmondás oka a magyar ŠKODA importőr által kínált limitált modell.  Korábbi cikkeinkRitkán kerül be az autóimportőrök tesztparkjába...

bővebben

60 éves az OCTAVIA

Ha megkérünk valakit, hogy mondjon egy ŠKODA modellt, szinte biztos, hogy az Octaviát említi majd. Nem véletlenül, hiszen ez a név összeforrt a márkával.   Az első ŠKODA OCTAVIA 1959 januárjában látta meg a napvilágot. Az „Octavia” latinul azt  jelenti „nyolcadik”. A...

bővebben

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!