fbpx
Új ŠKODA FABIA

Új FABIA – Már alig álcázzák, és a forgalomban tesztelik

A ŠKODA márciusban mutatja be Genfben a frissített ŠKODA Fabiát. Ahogy közeleg március eleje, a bemutató időpontja, úgy várhatóan egyre többször fognak feltűnni Mladá Boleslav környékén a tesztpéldányok.

Új SKODA FABIA
Néhány napja fotózták ezt a kék ŠKODA FABIA kombit, rajta a lényeget egyre kevésbé rejtő álcázások, és a tipikus, „F” betűvel kezdődő rendszám, amelyet a gyáriak a tesztautókon használnak.
Új SKODA FABIA
Új ŠKODA FABIA
Képeken jól látszik, amit a modell érkezésről szóló bejelentéskor már elárultak a frissített ŠKODA FABIA újdonságairól. A LED technológiát használó hátsó illetve első lámpák, és a sokkal karakteresebb hűtőrács.

A FABIA harmadik generációja 2014-ben mutatkozott be, és immár félmilliónál is több talált belőle gazdára. A negyedik generáció érkezésére már nem kell további 4 évet várni, sőt! Az új generáció alapjaira épülő crossover 2019-ben érkezik, és utána nem sokkal az alapmodell is bemutatkozik.

 

Fotó Jiří Knejfl

A ŠKODA KAROQ új arca

Bemutatkozott a megújult KAROQ, és első pillantásra is vonzóra sikerült a plasztikai műtét. A SPORTLINE megújult, míg a SCOUT kikerült a kínálatból. Korábbi cikkeinkA ŠKODA KAROQ fontos a márka számára-- hiszen az OCTAVIA után a legjobban fogyó modell - és ez látszik...

bővebben

60 éves az OCTAVIA

Ha megkérünk valakit, hogy mondjon egy ŠKODA modellt, szinte biztos, hogy az Octaviát említi majd. Nem véletlenül, hiszen ez a név összeforrt a márkával.   Az első ŠKODA OCTAVIA 1959 januárjában látta meg a napvilágot. Az „Octavia” latinul azt  jelenti „nyolcadik”. A...

bővebben

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!