fbpx
KAROQ szakértők
KAROQ szakértők

Bemutatkoznak a KAROQ szakértők

2017 végén, Zsámbékon rendezték meg az I. országos ŠKODA szakértői versenyt, a KAROQ hazai bevezetésének háttérprogramjaként. A márkakereskedések legkiválóbb értékesítőiből kiválasztott indulóknak bizonyítaniuk kellett szakmai tudásukat, kooperációs képességeiket és ügyességüket. Ennek a több napos versenynek a végén az összetett első három helyezettje érdemelte ki a ŠKODA márka első hivatalos KAROQ szakértői címét. De kik ők, és miként érték el ezt az eredményt? Erről meséljenek maguk a KAROQ szakértők!

Hadváriné Rigó Anita már több, mint két éve erősíti a Porsche Győr csapatát a ŠKODA márka értékesítőjeként. 2017 végétől pedig a KAROQ szakértők csapatának egyetlen női tagja az országban.

Milyen kihívásokkal találkozik manapság egy értékesítő?

Hatalmas és folyamatos a piaci verseny, ezért fontos, hogy mindig naprakész maradjon a tudásom a modelljeinkről és a konkurenciáról egyaránt. Ezek az információk támaszt nyújtanak a munkám során, azonban a legfontosabb mindig az, hogy a modell megfeleljen az ügyfeleink igényeinek. Nincs két egyforma ember, mindenki más szempontokat néz és mérlegel autóvásárláskor.

Hadváriné Rigó Anita - KAROQ szakértők
Hadváriné Rigó Anita - KAROQ szakértők

Összefoglalva: a legszebb és legnehezebb kihívás értékesítőként az, hogy megismerjük az ügyfeleink valós belső motivációit.

Mit gondolsz a ŠKODA SUV offenzívájának legújabb képviselőjéről, a KAROQ modellről?

Tökéletes, mind a külső dizájn, mind a belső formák és térkihasználás tekintetében. Egyrészt ez az első magas építésű, kompakt méretű szabadidő-autónk, másrészt a KAROQ magáénak tudja márkánk összes kulcsjellemzőjét, mint például a teljesen egyéni igényekre szabható Varioflex ülésrendszer, vagy a számtalan különböző asszisztens rendszer.

Mint újdonsült KAROQ szakértő, kinek ajánlanád ezt a modellt?

Nem kibújni akarok a válasz alól, de őszintén azt tudom csak mondani, hogy mindenkinek: fiataloknak, családosoknak, időseknek. Ennek a modellnek az egyik legnagyobb előnye az, hogy minden korosztály meg tudja találni a saját személyiségéhez, élethelyzetéhez illő legjobb kombinációt.

Kaposvári Tamás - KAROQ szakértők

Kaposvári Tamás 2007 márciusa óta erősíti a szolnoki Juvenal kereskedés ŠKODA csapatát. Anno értékesítőként kezdett, manapság már szalonvezetőként segíti ügyfeleit.

Kaposvári Tamás - KAROQ szakértők

Mesélj nekünk egy kicsit a mindennapjaidról! Mi szerinted a legnagyobb kihívás manapság, ha valaki értékesítőként dolgozik?

A legnagyobb? Talán az, hogy alkalmazkodnunk kell a folyamatosan változó ügyfélkörhöz.

Mi okozta neked az elmúlt 10 évben a legboldogabb munkahelyi pillanatodat?

Különleges történetem nincs, de a 10 éves pályafutásom alatt nem egyszer volt már olyan, hogy az ügyfelem levélben köszönetet mondott a vezetőségnek, kiemelve az én munkámat! Ezek a visszajelzése mindig nagyon jól estek.

Mit gondolsz a ŠKODA SUV offenzívájáról, modelljeiről?

Nagyon örülök, hogy ebben a szegmensben is egyre több modellel képviseli magát a márkánk! Sok ügyfél várta már őket, és az a személyes meglátásom, hogy itthon is növekvő kereslet van rá!

Véleményed szerint mi a 3 legfontosabb előnye a KAROQ modellnek?

Először is a modell kiváló ár-érték arányát mondanám, a kifogástalan minőségű alapanyagokat és a fejlett technológiát – vagyis azok az alapértékeket, amik szerintünk különlegessé teszik az összes új modellünket.

Szerinted kinek tökéletes választás a KAROQ modell?

Tapasztalataim alapján széleskörű ügyfélkört tud kiszolgálni ez a modell: ideális választás kis családoknak 1-2 gyerekkel, háztartásbeli hölgyeknek mindennapi használatra, aktív életet élőknek és azoknak, akiknek szüksége van emelt hasmagasságra vagy 4×4 hajtásra a munkájuk során.

Szilágyi Barnabás első évét töltötte tavaly értékesítőként a Schiller Autó Család ŠKODA csapatánál. Nem tétlenkedett sokat, 2017 végén egy komoly szakmai verseny egyik legjobbja volt, ezzel pedig egyike lett annak a három embernek, aki elmondhatja magáról, hogy a ŠKODA márka hivatalos KAROQ szakértője.

Kaposvári Tamás - KAROQ szakértők

Mi a legnagyobb kihívás manapság értékesítőként?

A technológia rohamos fejlődése minket is folyamatos tanulásra késztet. Én könnyebb helyzetben vagyok, mert a mai digitalizált korban nőttem fel, viszont a tapasztaltabb, a szakmát régebb óta űző kollégáknak nehezebb dolguk van, hogy mindig naprakészek legyenek az újításokból.

Szilágyi Barnabás - KAROQ szakértők
Szilágyi Barnabás - KAROQ szakértők

Mi eddig a legkülönlegesebb munkahelyi történeted?

Még 2017 év elején, körülbelül 1 hónapja voltam értékesítő, így a tudásom nem volt teljeskörű, sem ami az autók felszereltségét, sem ami a folyamatok lefolyását illeti. Egy idősebb úrral kezdtem foglalkozni, aki nyugdíjba vonulása előtt mérnökként dolgozott, amire roppant büszke volt. A nyilvánvaló tudáskülönbséget tetézte, hogy a korábbi rossz tapasztalatai miatt távolságtartó volt a tárgyalások alatt, talán azt gondolhatta, hogy én „rá akarok valamit sózni”.

Azonban, miután a szervizes kollégák bevonásával sikerült megválaszolnom a kipufogógáz hőmérsékletére, valamint a turbó feltöltő fordulatszámára vonatkozó nehéz szakmai kérdéseit az ügyfél felengedett és sikerült elnyernem a bizalmát. majd végül megvásárolta nálam jelenlegi autóját. Azóta több ismerősének melegszívvel ajánlott, akik ismerve alapos természetét, teljes bizalommal jöttek hozzánk és kötöttek velem üzletet.

Van személyes mottód, értékesítői ars poeticád?

Nincs mottóm, de fontosnak tartom, hogy az ügyfelek mindig emlékezzenek rám, nyújtsak valami átlagon felülit, ami miatt végül nálam vásárolják meg az autójukat.

Mit gondolsz a ŠKODA SUV offenzívájáról, modelljeiről?

Személy szerint örülök, hogy a ŠKODA is megalkotta a saját SUV modelljeit, a rá jellemző praktikussággal és leleményességgel. Azt gondolom, hogy a kedvező ár és a tágas beltér miatt a két új modell is hatalmas népszerűségnek fog örvedeni, a kategóriát kedvelők körében, akiknek száma folyamatosan nő.

Mi szerinted a 3 legfontosabb előnye a KAROQ modellnek?

A variálható ülések, melynek köszönhetően rengeteg dolgot elnyel az autó. A teljeskörű konnektivitás, a mai és a jövőbeni igényeknek megfelelően. Valamint a kompakt méret, ami kitűnő városi járművé teszi a KAROQ modellt, úgy, hogy ez nem válik a belső tér rovására.

SKODA Karoq

Szerinted kinek tökéletes választás a KAROQ modell?

A magasabb üléspozíció miatt bátran ajánlom idősebb ügyfeleknek, akiknek megkönnyíti a ki- és beszállást az autó magassága, valamint – mérete miatt – azoknak a családapáknak/anyáknak, akik nap, mint nap járnak a városban és igyekeznek parkolóhelyet találni a zsúfolt belvárosban.

60 másodpercben a megújult KAROQ-ról

Nem véletlen, hogy a ŠKODA KAROQ a cseh autógyártó legkelendőbb SUV-ja. Legújabb változata pedig 60 másodperc alatt téged is szerelembe ejt.Korábbi cikkeinkA ŠKODA KAROQ a kompakt SUV új változata a modell hagyományos erősségeire épít, műszaki újításokkal és...

bővebben

Íme az új Škoda Epiq

A Škoda ma bemutatta azt a kis városi SUV modelljét, amely teljesen elektromos lesz, 25.000 eurós áron kerülhet a szalonokba, és a Škoda Epiq nevet fogja viselni.A 2025-ben bemutatásra kerülő Škoda Epiq körülbelül 25.000 euróba fog kerülni, 4,1 méter hosszú lesz,...

bővebben

60 éves az OCTAVIA

Ha megkérünk valakit, hogy mondjon egy ŠKODA modellt, szinte biztos, hogy az Octaviát említi majd. Nem véletlenül, hiszen ez a név összeforrt a márkával.   Az első ŠKODA OCTAVIA 1959 januárjában látta meg a napvilágot. Az „Octavia” latinul azt  jelenti „nyolcadik”. A...

bővebben

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!