fbpx
KARQO AR
KAROQ AR

Vasárnap délelőtti unalom ellen: KAROQ a nappalidban

Augmented reality, avagy kiterjesztett valóság. A ŠKODA legújabb alkalmazása ennek segítségével hozza el számodra legújabb modelljét, a ŠKODA KAROQ-ot. Megnéznéd, hogy mutatna a házad előtt? Közelebbről megismernéd a foteledben ülve? Semmi sem lehetetlen. Mutatjuk hogyan.

Két felszereltségi szint, 17 karosszéria szín, 7 féle könnyűfém kerékszett. Mindezt megnézheted a valósághű 3D ŠKODA KAROQ modell segítségével „élőben”, akár a nappalid szőnyegén. Bármilyen elképzelhető és elképzelhetetlen szögből, kívül-belül. Sőt, nem csak megnézheted, de a KAROQ újdonságairól is részletes információt találsz az alkalmazásban, rövid videók formájában.

“Az AR technológia előnye az  egyszerű felhasználói felület, a könnyű vezérlés és a kiváló minőségű megjelenítés. Az alkalmazás előnyeit nem csak ügyfeleink élvezhetik, hiszen kifejlesztésekor gondoltunk a ŠKODA márkakereskedőkre is. A ŠKODA KAROQ saját szalonukban történő bemutatását is színesebbé tehetik vele.”- mondta Thanh Vu Tran, a ŠKODA AUTO marketingkommunikációs vezetője.

KAROQ AR
Az alkalmazást két szakaszban fejlesztette egy 10 tagú csapat.  Az első hat hétben létrehozott kezdeti változatot elsősorban belső bemutató célokra használták. A második szakaszban egy nyilvánosan elérhető verzió készült, amely már megjelent az App Store-ban is. Ez újabb hat hetet vett igénybe. Az applikációt egyébként folyamatosan fejlesztik, és más ŠKODA modellek is megjelennek majd benne. Az alkalmazás egyelőre Apple készülékekre érhető el, de hamarosan megjelenik Android alapú eszközökre is.
Ha szeretnéd letölteni az alkalmazást, használd telefonod kameráját. Irányítsd a QR kódra, ami automatikusan átvezet az App Store-ba. Ha mobilról olvasol minket, akkor kattints a QR kódra:
Töltsd le az alkalmazást telefonodra, vagy egy tabletre, és ismerd meg a KAROQ-ot. Nézd meg hogy mutatna modell formájában a polcodon, vagy életnagyságban a garázsodban, parkolódban. És ha ezzel megvagy, akkor irány a legközelebbi ŠKODA márkakereskedés. Ott tapogasd meg, nyisd ki és csukd be, de legfőképp: vezesd. Hidd el, megéri.

Szeretnéd kipróbálni vagy megvenni?

2 + 2 =

60 másodpercben a megújult KODIAQ-ról

60 másodpercben a megújult KODIAQ-ról

Még több kényelem és komfort, nyakon öntve egy extra adag modern technológiával. Ez a megújult KODIAQ, a cseh autógyártó kínálatának legnagyobb SUV-ja. Az újdonság ugyanakkor megőrzi a modell hagyományos erősségeit, azaz a nagyvonalúan tágas belső teret, a kivitelek...

bővebben

Közeleg a ŠKODA KAROQ frissítése

Rohan az idő, hiszen pont 3 éve májusban mutatkozott be a KAROQ, amelynek a modellfrissített példányát kapták le egy tesztút során.A KAROQ a ŠKODA egyik bestseller modellje, bemutatása óta több, mint 250 000 darabot adtak el belőle. Most viszont úgy tűnik, hogy...

bővebben

New Auto: ilyen lesz a következő 10 év

A Volkswagen konszern a múlt héten mutatta be a következő tíz évre vonatkozó terveit, amelyek átvezetik a márkákat, köztük természetesen a ŠKODA-t is, a hagyományos modellek korából az elektromos modellek és az önvezetés korszakába. A New Auto a néhány hónappal...

bővebben

60 éves az OCTAVIA

Ha megkérünk valakit, hogy mondjon egy ŠKODA modellt, szinte biztos, hogy az Octaviát említi majd. Nem véletlenül, hiszen ez a név összeforrt a márkával.   Az első ŠKODA OCTAVIA 1959 januárjában látta meg a napvilágot. Az „Octavia” latinul azt  jelenti „nyolcadik”. A...

bővebben

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!