fbpx
Az új FABIA
Az új FABIA

A ŠKODA 5 legjobb áprilisi tréfája

Idén különleges módon egybeesik a húsvét vasárnap és április elseje. Így talán még kevésbé kapnak a mai napon teret a tréfák, de Angliában idén sincs kegyelem. A “sonka kóma” ellen összeszedtük a ŠKODA legjobb áprilisi tréfáit. 

Az 5 legjobb április tréfa

ŠKODA YETI Ice Special Edition

A YETI a ŠKODA első SUV modellje volt, és a névadás miatt sokan tréfálkoztak a tulajdonosaikkal. Az angol ŠKODA importőr 2014-ben egy különleges kivitel képeit osztotta meg. Ennek a Yetinek a külsejét fehér szőr borította. Hogy ez miért volt jó? Akinek volt már kutyája vagy macskája tudja, az ember idegességét könnyen levezetheti, ha kedvencét simogatja. És bizony vezetés közben gyakran idegeskedünk.

Az 5 legjobb április tréfa

Mivel egy csupasz karosszériát annyira azért nem kellemes simogatni, ezért gondolták: szőrrel borítják be azt. Így nincs más teendő: ablak le, és előre a nyugalom útján. És aki esetleg aggódna, hogy nem a legkellemesebb elfoglaltság egy ilyen autót tisztítani: az alapfelszereltség része lett volna a YETI teljes életére elegendő sampon és kondícionáló is.

Az 5 legjobb április tréfa

ŠKODA CITIGO DOLL

A világ talán leghíresebb játékbabája számára kellett egy tenderen a  Škodának autót terveznie, és ez a gondolat annyira felcsigázta a gyáriakat, hogy komoly potenciált látván a modellben, az igazi CITIGO – DOLL kivitelének sorozatgyárta mellett döntöttek. Persze egy ŠKODA nem lenne igazi a SIMPLY CLEVER részletek nélkül. Így a CITIGO DOLL is jól átgondolt és praktikus megoldásokat kínál – lássuk be – igazából csak nőknek.

Az 5 legjobb áprilii tréfa
Hiszen a férfiak kevés hasznát veszik a kesztyűtartóhoz beépített ridikül tartónak, a csomagtartóban találhatató cipőspolcnak, vagy PFA (Personal Fashion Advisor) tanácsainak, mely a SMARTLINK rendszeren keresztül a navigációhoz és a napellenző tükréhez kapcsolódik. Természetesen az autó színéhez passzoló körömlakkot, övet és cipőt is rendelhetnek a divatérzékeny tulajdonosok. Persze igazából nem, hiszen ez is csak egy áprilisi tréfa tavalyról.

(A tapasztalt Škodások felfedezhetnek egy részletet, amely nem tréfa, és tényleg elérhető a Citigóhoz. Kitalálod melyik az?) 

Az 5 legjobb április tréfa

BÉRELJ CSALÁDOT TESZTVEZETÉS

Mióta megjelent az első 7 üléses ŠKODA, a KODIAQ, joggal vetődhet fel a tesztvezetők között az igény, hogy egy tesztvezetésen (melyet ingyen megtehetsz te is bármelyik ŠKODA márkakereskedésben) azt is kipróbálhassák, milyen vezetni azt, ha a teljes család bent ül az autóban. És itt jön a bökkenő. Aki családos, valószínűleg sejti mi az, aki pedig nem, annak eláruljuk.

Az 5 legjobb áprilisi tréfa

7 családtagot összszervezni egy ilyen tesztvezetésre gyakorlatilag a lehetetlennel felérő feladat. Persze a ŠKODA filozófiája a Human Touch segít ezen. A tesztvezetésre történő jelentkezés során kiválaszthatjuk az igény szerinti “családtagokat”. Az igényelhető utastársak között megtaláljuk az állandóan síró gyereket, az ideges apukát, a zsémbes nagyit, a duzzogó kamaszt, de az ugató kutyát is. Így tényleg mindenre felkészülve rendelhetjük meg saját KODIAQ modellünket. Persze ez is áprilisi tréfa csupán.

Az 5 legjobb áprilisi tréfa

ŠKODA FABIA CHAMELEON

Egy új ŠKODA vásárlása előtt az egyik legnehezebb dolog a színének kiválasztása. Különösen igaz ez a FABIA esetében, amelynél kétszáznál is több variációból tudjuk összeválogatni a kasztni, a tető, és a felni színét. Ezért kiváló megoldás a FABIA CHAMELEON, amelynél elég egy plusz extrát megrendelni, és minden gondunk megoldódik.

Az 5 legjobb áprilisi tréfa

Hiszen a “Shade Change” menüpont segítéségével a központi kijelzőn választhatjuk ki autónk külsejének a színét (figyelem!!!), mégpedig karosszéria elemenként! Rossz a kedved? Akkor legyen valamilyen borongós szín. Majd kicsattansz a boldogságtól, vagy bulizni indulsz? Keverd a vidám színeket, ahogy jónak látod! Majd egyszer persze, mert ez is csak áprilisi tréfa.

Az 5 legjobb áprilisi tréfa
Az 5 legjobb áprilisi tréfa

ŠKODA SUPERB esernyő állatoknak

A kedvencünk, és nem csak azért, mert nagy állatbarátok vagyunk. A SUPERB egyik legszerethetőbb extrája az ajtókba épített esernyő. Hiszen két olyan kiegészítő van, ami szinte sosincs akkor az embernél, amikor kellene. Kitalálod mik ezek? Úgy van! Az egyik a napszemüveg, a másik az esernyő. És ha nálad is van éppen, mit kezdesz az autódban a vizes ernyővel? Ugye?

Az 5 legjobb áprilisi tréfa

A ŠKODA mérnökei tökéletes választ adtak a kérdésre, hiszen a mind 4 ajtóba elrejtett esernyő használat után is visszahelyezhető a helyére, a beépített vízelvezetés miatt prímán meg tud száradni. SIMPLY CLEVER, igaz? Vegyük sorba: te nem vagy vizes, az ernyő hiába vizes, majd megszárad a helyén. De mi van akkor, ha van egy kutyád? Erre még senki nem adott megfelelő választ. Mostanáig. Hiszen a SUPERB hátsó ajtajába másodiknak elhelyezett ernyő őket is megvédi az esőtől. Majd valamikor, mert ez is csak áprilisi tréfa. Ami viszont nem az, az a biztonsági heveder, amely a Škodák biztonsági övéhez kapcsolódik, és menet közben óvja kedvencedet. Többféle méretben kapható a kereskedésekben.

Biztonsági heveder
Az 5 legjobb április tréfa

ŠKODA KAROQ QuarrelKancel™ fejtámla

Talán már hallottál róla, hogy a KODIAQ volt az első ŠKODA, amelyben a hangrendszer segítségével az elől ülők hangját felerősítik, hogy még a harmadik üléssorban is tökéletesen lehessen érteni a mondandójukat. De ki védi meg a szülőket a hátul ülő gyerekek zsivajától? Íme a megoldás:

Az 5 legjobb áprilisi tréfa

A ŠKODA 1000 családon és 100 000 kilométeren keresztül tesztelt QuarrelKancel™ fejtámlája, mely egyelőre csak a KAROQ modellhez elérhető. Lehet akármilyen nagy a zaj a hátsó üléseken, amint bekapcsolód ezt az aktív hangrendszert, olyan csöndet varázsol az első ülésekre, mintha vákuum lenne körülötted. Aki utazott már hosszabb úton, vagy akár csak a városban 2-3 gyerekkel a háta mögött, az tudja, hogy gyakorlatilag bármennyi felárat megérne ez az extra, ha rendelhető lenne, és nem csak egy áprilisi tréfáról lenne szó.

És a ++1: az oldal nyitóképén látható KODIAQ WRC is tréfa csupán.

Neked melyik a kedvenced a fentiek közül? Oszd meg velünk a Facebookon!

Az új ŠKODA FABIA RS Rally2: a legenda folytatódik

Az új ŠKODA FABIA RS Rally2: a legenda folytatódik

Az új ŠKODA FABIA RS Rally2 a cseh autógyártó népszerű szériamodelljének negyedik generációján alapul. Ez egy vadonatúj versenyautó, amely kihasználja a széria FABIA erősségeit, többek között a kifinomult aerodinamikát, a karosszéria merevségét és az új arányokat....

bővebben

60 másodpercben a megújult KAROQ-ról

Nem véletlen, hogy a ŠKODA KAROQ a cseh autógyártó legkelendőbb SUV-ja. Legújabb változata pedig 60 másodperc alatt téged is szerelembe ejt.Korábbi cikkeinkA ŠKODA KAROQ a kompakt SUV új változata a modell hagyományos erősségeire épít, műszaki újításokkal és...

bővebben

A ŠKODA AUTO megkettőzte a kábelkötegek gyártását

A ŠKODA AUTO az érintett beszállítókkal szoros együttműködésben részben áthelyezte a kábelkötegek gyártását Ukrajnából a Cseh Köztársaságba. Az autógyártó emellett további gyártási kapacitásokról is gondoskodott Marokkóban és más országokban. Az intézkedések célja,...

bővebben

60 éves az OCTAVIA

Ha megkérünk valakit, hogy mondjon egy ŠKODA modellt, szinte biztos, hogy az Octaviát említi majd. Nem véletlenül, hiszen ez a név összeforrt a márkával.   Az első ŠKODA OCTAVIA 1959 januárjában látta meg a napvilágot. Az „Octavia” latinul azt  jelenti „nyolcadik”. A...

bővebben

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!