fbpx
SKODA Relax Program

Utánajártunk, mit gondoltok a ŠKODA Privát Bérleti Programjáról

Miután számos nézőpontból bemutattuk a ŠKODA Relax Bérleti Programot, kíváncsiak voltunk, mennyire vagytok nyitottak egy ilyen, Magyarországon még mindig újszerű, fix havidíjas megoldásra.

Annak érdekében, hogy a lehető legváltozatosabb válaszokat kapjuk, „egyszerre” kérdeztük meg a ŠKODA Facebook oldalának rajongóit, és állítottunk meg néhány járókelőt Budapest forgalmas utcáin.

Új vagy használt autó?

A ŠKODA rajongók válaszából gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy imádják és szívesen megmutatják aktuális autójukat, és nagyon hűségesek a márkához.

Az utcán megállított válaszadók számára a fő nehézséget az jelenti, hogy az új autó nekik egyet jelent egy, elsőre jelentősebb összeg kifizetésével, amelyhez a pénzügyi háttér ritkán biztosított.

A ŠKODA Privát Bérleti Programjában szerencsére ez az akadály könnyen áthidalható, hiszen nincs szükség sem önerőre, sem hitelfelvételre.

Új autó, de milyen gyakran?

A kommentekből és a videóban elhangzó válaszokból kiderült, hogy a többség átlagosan 3-5 évente új autóba ülne, de egy új modell megjelenése gyorsíthatja a folyamatot. 

Akiknek nem elsődleges szempont, hogy ténylegesen birtokoljanak egy új autót, a Privát Bérleti Programban pont 3-4 éves futamidővel juthatnak hozzá egy új ŠKODA modellhez.

A fenntartás költségei

A válaszadóknak nehezükre esett felsorolni, hogy mennyit és mire költöttek autójukra az elmúlt egy évben.

A saját modell teljesítménye és életkora alapján az éves fenntartási költségek a néhány százezer, és a közel egymillió forintos összegek között oszlottak meg, amibe az üzemanyagköltséget senki sem számolta bele.

Aki a ŠKODA Relax Bérleti Programot választja, minden további fenntartási költségről elfeledkezhet, mert a fix és tervezhető havi díj a tankoláson kívül mindent fedez.

A kötelező feladatok

A ŠKODA rajongók kifejezetten élvezik, hogy törődhetnek „kedvencükkel”, ami egyfajta biztonságérzetet nyújt számukra. Ha mégis szeretnének időt és pénzt spórolni, akkor a szervizeléssel járó feladatoktól tudnának a legkönnyebben megszabadulni.

Velük ellentétben az „utca embere” számára a kötelező biztosítással járó éves ügyintézés és a kerékcsere a szervizeltetéssel egyenértékű teher, amit bármikor örömmel elfelejtenének.

A ŠKODA Privát Bérleti Program esetében az állandó összegű havi bérleti díj már tartalmazza a kötelező biztosítás díját, a szervizcsomagot, a teljes körű Porsche CASCO-t, az Uniqa baleset-biztosítást, egy szett téli gumiabroncsot, azok cseréjét, illetve tárolását, és a forgalomba helyezés díját is.

Ahogy a felmérésünk során több válaszadó érdeklődését is felkeltette a ŠKODA privát bérleti megoldása, úgy reméljük, hogy mostani cikkünk is új megvilágításba helyezte a lehetőséget.

Ha szeretnél róla többet megtudni, illetve kíváncsi vagy, hogy mely ŠKODA-modellek közül választhatsz, érdeklődj a http://relax.skoda.hu oldalon vagy a Privát Bérlet szakértőktől a ŠKODA márkakereskedésekben!

Egy ŠKODA modell fenntartási feladatai – ha Privát Bérletes vagy

A fix havidíjas ŠKODA Relax Bérleti Program keretén belül nem csak a szerződéskötés folyamatát igyekszünk megkönnyíteni, de a többéves bérlési időszak alatti, autóval kapcsolatos feladatok és költségek oroszlánrészét levesszük a bérlő válláról.

Privát Bérleti Program: gyakori kérdések

Jelenlegi élethelyzetedben ideális megoldásnak tartod a ŠKODA egyedi pénzügyi ajánlatát? Talán már tudod is, hogy milyen ŠKODA modellbe ülnél be a legszívesebben?

 

Öt tipikus élethelyzet, amikor a ŠKODA Privát Bérleti Program a segítség

Most induló cikksorozatunkban a ŠKODA által itthon elsőként bevezetett egyedi finanszírozási lehetőségről, a Privát Bérlet konstrukcióról szeretnénk minél több hasznos információt megosztani veletek.

 

Kompromisszumok nélkül – Privát Bérlet Program

Sokan elsőre nem is bíznak benne, hogy a ŠKODA által kínált három privát bérlet konstrukción belül, valójában mind a hat modell választható és beszerezhető. Ami pedig még ennél is fontosabb…

 

Ha  szeretnél konkrét ajánlatot kapni valamelyik modellünkről, akkor jelezd nekünk itt, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Melyik modell érdekelne a programban?

15 + 1 =

FIGYELEM! Ez a posztunk ekkor frissült utoljára: 2019-08-31 . A benne szereplő Információk már érvényüket veszthették.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!