fbpx
SKODA Relax Program

Személyes tapasztalatok a ŠKODA Privát Bérlet Programjáról

Kinek az érvei lehetnének meggyőzőbbek a ŠKODA Relax Bérleti Program kapcsán, mint azon ügyfeleinké, akik már egy ideje élvezik az előnyeit.

A ŠKODA tartós bérleti konstrukciója már három éve elérhető itthon, ráadásul az első évhez képest 2018-ra megháromszorozódott a szolgáltatást igénybe vevők száma.

A márka egy nem reprezentatív, ugyanakkor a tartós bérlettel kapcsolatos trendek feltérképezésére alkalmas online kutatás keretében vizsgálta a ŠKODA Privát Bérlet mellett döntők tapasztalatait. Amellett, hogy a visszajelzések alapján jól látszik a szolgáltatás néhány fontos előnye, érdekes személyes történetek is kirajzolódtak.

 

Kiszámíthatóság és tervezhetőség mindenek felett

A tulajdonhoz való ragaszkodás a legtöbb emberben természetes. Számos kutatás bizonyítja, hogy az általunk birtokolt vagyontárgyak által szeretjük definiálni önmagunkat.

Éppen ezért merülhet fel jogosan a kérdés, vajon mi motiválja azokat, akik a birtoklás helyett bérleti konstrukcióban gondolkodnak? Az autós tartós bérlet tekintetében ez egyértelműen a tervezhetőség. A ŠKODA kutatása során a megkérdezettek 70%-a mondta azt, hogy döntésben a legfontosabb tényező a kiszámíthatóság volt. Elmondásuk szerint az, hogy nem kell váratlan költségekkel számolni, és minden hónapban fix havi díjat fizetnek, megkönnyíti mindennapi életüket. A kiszámíthatóság mellett fontos a kényelem is, hiszen a konstrukcióban nem nekik kell intézni a kötelező biztosítást és a CASCO-t, illetve nincs problémájuk a nyári- és téli gumi cseréjével, valamint annak tárolásával sem.

A válaszadók 50%-ának a ŠKODA-modell a második gépkocsi a családban, mivel jellemzően egy céges- vagy egy kisebb autó már segíti őket a mindennapokban.

A kutatásból az is kiderült, hogy a ŠKODA tartós bérlet konstrukciójában a FABIA és az OCTAVIA mellett a KAROQ a legnépszerűbb modell.

Személyes élethelyzetek

Több, tipikus előfizetői történetet is megismerhettünk a válaszokból, melyek közös pontja, hogy a szolgáltatás egy pénzügyileg nehezen átlátható időszakban tudott megoldást nyújtani.

Például azoknál, akik egyszerre gondolkodtak lakás- és autóvásárlásban, és a két beruházás már jelentős teher lett volna a családi kassza számára. Ezért volt óriási segítség, hogy a kiválasztott autóra nem kellett kezdőrészletet befizetni, ráadásul a havidíj sem befolyásolta a hitelképességet, hiszen a havi részlet nem hitelként könyvelődik.

Egy másik személyes történetből az derült ki, hogy a család akkor döntött a konstrukció mellett, amikor anyagi problémák miatt a családfő addigi kocsiját el kellett adni, és a három gyermek szállítására a feleség idős kisautója már nem volt alkalmas. Mivel a hitelfelvétel a korábbi rossz élmények miatt szóba sem jöhetett számukra, a 0% kezdőrészlet és a kiszámíthatóság miatt végül az új autó tartós bérlése mellett döntöttek.

Olyanok is akadtak, akik már a korábbi autójuk eladásakor sem várták meg a futamidő végét, ezért egyáltalán nem zavarta őket, hogy jelenlegi kocsijukat is „csak” bérlik, hiszen a hitel miatt már az előző modellek sem voltak az övéik.

A Privát Bérlet bárki számára elérhető, aki megfelelő hitelképességgel rendelkezik, mivel már kezdőrészlet befizetése nélkül elviheti az autót az általa választott, 3 vagy 4 éves konstrukcióban, melynek végén csak vissza kell vinnie a korábbi modellt, és átülnie egy újba.

Ha a cikk olvasása során több helyen magadra ismertél, érdemes még jobban elmerülnöd a ŠKODA Privát Bérlet Program általnyújtotta lehetőségekben a szolgáltatás aloldalán!

Utánajártunk, mit gondoltok a ŠKODA Privát Bérleti Programjáról

Miután számos nézőpontból bemutattuk a ŠKODA Relax Bérleti Programot, kíváncsiak voltunk, mennyire vagytok nyitottak egy ilyen, Magyarországon még mindig újszerű, fix havidíjas megoldásra.

Egy ŠKODA modell fenntartási feladatai – ha Privát Bérletes vagy

A fix havidíjas ŠKODA Relax Bérleti Program keretén belül nem csak a szerződéskötés folyamatát igyekszünk megkönnyíteni, de a többéves bérlési időszak alatti, autóval kapcsolatos feladatok és költségek oroszlánrészét levesszük a bérlő válláról.

Privát Bérleti Program: gyakori kérdések

Jelenlegi élethelyzetedben ideális megoldásnak tartod a ŠKODA egyedi pénzügyi ajánlatát? Talán már tudod is, hogy milyen ŠKODA modellbe ülnél be a legszívesebben?

 

Öt tipikus élethelyzet, amikor a ŠKODA Privát Bérleti Program a segítség

Most induló cikksorozatunkban a ŠKODA által itthon elsőként bevezetett egyedi finanszírozási lehetőségről, a Privát Bérlet konstrukcióról szeretnénk minél több hasznos információt megosztani veletek.

 

Kompromisszumok nélkül – Privát Bérlet Program

Sokan elsőre nem is bíznak benne, hogy a ŠKODA által kínált három privát bérlet konstrukción belül, valójában mind a hat modell választható és beszerezhető. Ami pedig még ennél is fontosabb…

 

Ha  szeretnél konkrét ajánlatot kapni valamelyik modellünkről, akkor jelezd nekünk itt, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Melyik modell érdekelne a programban?

12 + 9 =

FIGYELEM! Ez a posztunk ekkor frissült utoljára: 2019-08-31 . A benne szereplő Információk már érvényüket veszthették.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!