fbpx

Új OCTAVIA RS: még nem is

gyártják, de már összetörték

De nem a laborban. Egy német Zafira tulajdonos ugyanis olyat vitt véghez, amit ha egy kárbejelentőn látna egy biztosítási ügyintéző, először a homlokáig szaladna a szemöldöke, majd utána buzgón töltené is fel a netre, hogy mémet varázsoljon belőle.  

Pedig az eset megtörtént. Aznap reggel a ŠKODA egyik tesztpilótája felkelt, munkahelyén átült aznapi tesztautójába, a várhatóan 2021-ben megjelenő OCTAVIA RS-be.

OCTAVIA RS 2021
OCTAVIA RS 2021

Békésen rótták útjukat, amikor egy német úrvezető a Zafirája volánja mögött egy útépítést próbált meg kikerülni. A dolog olyan szerencsétlenül sikerült, hogy nem csak a saját autóját, de a legújabb ŠKODA OCTAVIA RS-t is rommá törte.

Az élet a legnagyobb rendező, szokták mondani, és ebben az esetben ez különösen igaz. Hiszen mennyi esélye van, hogy egy ilyen baleset megtörténjen? Annak pedig végképp szinte semmi, hogy ez az egész egy lesifotós előtt történjen. Így nem csak a történetet ismerte meg a világ, de remek minőségű fotók is készültek róla.

OCTAVIA RS 2021
OCTAVIA RS 2021
OCTAVIA RS 2021
OCTAVIA RS 2021
OCTAVIA RS 2021

Az eset akár még jól is jöhet a Škodának, hiszen bár a fejlesztés alatt álló modell összetört, kevés gyártó szerez tapasztalatot ennyire életszerű törtésteszt során.

A gyáriak egyébként felkészülten kezelték a helyzetet. Szinte azonnal előkerült a ponyva, amivel gondosan letakarták az OCTAVIA RS-t, majd nemsokkal később a tréler is megérkezett, amelyre a tesztautó utolsó csavarját is felpakolták.

Kérdés, hogy a biztosítási ügyintézés ilyenkor miként zajlik?

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!