fbpx

A ŠKODA a 2019-es

Frankfurti Motor Show-n

A ŠKODA idén az elektromos mobiltásra koncentrált, de emellett stílusosan emlékezett meg az OCTAVIA 60. születésnapjáról is.

A stand középpontjában idén a ŠKODA SUPERB iV illetve a CITIGOe iV álltak. Míg előbbi a márka első konnektoros hibrid modellje, utóbbi az első teljesen elektromos ŠKODA. De nem messze tőlük találjuk a két új MONTE CARLO modellt, a SCALA és KAMIQ személyében.

A megújult SUPERB nem csak hibrid kivitelben képviselteti magát. Itt látható először a nagyközönségnek a SCOUT, amely csak kombi kivitelben, összkerékhajtással és a legerősebb TSI és TDI motorokkal lesz elérhető. A sportos modellek kedvelőit a KODIAQ RS és az OCTAVIA RS várja standon. Újdonság, hogy ezentúl a MONTE CARLO, SPORTLINE és RS modelleken a modell és márkajelzés fekete színű lesz.

SUPERB SCOUT
KODIAQ RS

Ebben az évben a standon találkozhatsz Laurával is, aki a ŠKODA digitális asszisztense, és az MIB 3-as fedélzeti rendszerrel ellátott modellekben segíti a mindennapokat. De megismerheted a ŠKODA Connect szolgáltatásokat is, természetesen Laura segítségével.

SKODA LAURA

Az OCTAVIA idén ünnepli a 60. születésnapját. A gyár egy elegáns megoldással egymás mellett állította ki az első, 1959-es és a mai legsportosabb OCTAVIA RS-t.

OCTAVIA 60

Persze egy ilyen kiállításról nem érdemes vásárfia nélkül hazatérni. Ebben a ŠKODA ajándékbolt lesz segítségedre, amelyben a nemcsak a teljes ajándéktárgy kínálat, de a ŠKODA kerékpárok is megtalálhatók.

SKODA butik

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!