fbpx

250 000 KAROQ

két év alatt

Az SUV modellek népszerűsége napjainkban mindent felülmúl. A ŠKODA sem maradt ki ebből a trendből, így már 2016 óta kínál ilyen modelleket.

 

A sort a KODIAQ kezdte, majd 2017 közepén jelent meg a KAROQ, és hamarosan – október táján – érkezik a KAMIQ, amely már előrendelhető. E hármasból most a KAROQ érkezett egy jelentős mérföldkőhöz, hiszen a bemutatása után alig 2 évvel szeptember 20-án legördült a Mladá Boleslavi üzemben a szalagról egy fekete mágia fényezésű, 1.0 literes 116 lovas motorral szerelt darab. Ez pedig a sorban a 250 000. darab volt.

250 000 darab KAROQ

A KAROQ kezdetben csak a ŠKODA Kvasiny üzemében készült a YETI korábbi helyén, közös soron a SUPERB modellekkel. A bemutató után azonban olyan hosszú várólisták alakultak ki a kereskedésekben, hogy a problémára gyors megoldásként 2018 januárjában Maldá Boleslavban is beindították a gyártását.

 Ez is érdekelhet: Frissül a KODIAQ és a KAROQ

 

 „Ez a mérföldkő is bizonyítja, hogy milyen népszerű modellünk a KAROQ” – mondta Michael Oeljeklaus a ŠKODA gyártásért és logisztikáért felelős vezetője. „Az a tény, hogy a gyártás kezdete óta eltelt alig két év alatt sikerült elérni a 250 000 darabot, hatalmas siker, és még jobban alátámasztja a KAROQ fontosságát az attraktív modellpalettánkban.”

A KAROQ-kal hamarosan egy hosszútávú tesztet kezdünk, amit természetesen olvashatsz majd itt, a csak a Škodán.  

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!