fbpx

Oké Laura!

Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha mindenki az első szóból megértené mit akarunk. Ha ŠKODA SCALA-d vagy KAMIQ-od van Amundsen navigációs rendszerrel, akkor most egy lépéssel közelebb kerültél ehhez az ideális világhoz.

Megjelent ugyanis a ŠKODA digitális asszisztense Laura, aki igaz magyarul még nem, de angolul, németül, spanyolul, olaszul és természetesen csehül is megérti kívánságaidat.

Telefonhívás, közelben lévő benzinkút, ATM vagy könyvesbolt keresése? Ezentúl elég annyit mondanod, hogy „Okay Laura…” és már diktálhatod is kívánságaidat. Vagy akár egy SMS-t. Mert Laura ebben is segít neked. A beépített eSIM kártya révén Laura pedig nemcsak a saját offline adatbázisában, hanem az interneten is képes keresni számodra. De ezek mellett irányíthatod a légkondit, vagy megkeresheted a kedvenc számodat is.  

LAURA

És hogy mit kérhetsz Laurától? Hamarosan csak a fantáziád szab határt, hiszen Laurát folyamatosan fejleszti a ŠKODA, így a mostani képességein felül sokkal több dologban lehet majd segítségedre, akár beszélgetni is tudsz majd vele.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!