fbpx

Elektromos ŠKODA modellek:

mit kínálnak majd a vásárlóknak?

A ŠKODA hamarosan fejest ugrik az elektromos autózás korszakába. De mire számíthatnak a vásárlók, amikor egy teljesen, vagy részben elektromos ŠKODA modellt választanak? Megváltoztatja autózási szokásainkat az eMobilitás? Erről beszélgettünk a Frankfurti Autószalonon Dr. Guido Haak-kal, aki az elektromos modellek termékstratégiájáért felel a Škodánál.  

Milyen segítségre számíthatnak a márkától az első vásárlók, akik elektromos autóra váltanak?

Igyekszünk minél könnyebbé tenni a váltást. A Connect rendszeren belül például sok olyan szolgáltatást kínálunk majd, ami kimondottan az elektromos modellek tulajdonosainak szól. A navigációs rendszer például nemcsak egyszerűen megtervezi az útvonalat, de feltűnteti az útba eső töltési lehetőségeket is, és a töltés díjszabását is. Megmutatja milyen lehetőségek vannak ezek közelében: étterem, kávézó vagy egyéb olyan hely, ahol eltöltheti a vezető az  idejét, amíg autója tölt. De ellenőrízheti majd a tulajdonos, hogy mennyire töltött már fel autója, mekkora a hatótávja éppen, és mindezt kényelmesen a mobiltelefonjáról, nem kell az autója mellett lennie. Tehát egy különösen hatékony szolgáltatáscsomagot kínálunk majd, ami kényelmessé és zökkenőmentessé teszi az átállást az elektromos autózásra.

SUPERB iV

A ŠKODA hamarosan egy teljesen elektromos SUV modellt is bemutat, amely az MEB platformra, tehát a kimondottan elektromos autók építésére tervezett padlólemezre épül majd. Miben fog ez a modell különbözni mondjuk a népszerű KODIAQ, KAROQ vagy KAMIQ modellektől? Természetesen a hajtását leszámítva.

 

Nos, azt hiszem az első SUV modellünk, amely az MEB platformra épül egy nagy előrelépés lesz a formanyelvünket illetően. Akik látták már a ŠKODA VISION iV tanulmányautónkat, amelyet Genfben mutattunk be, már azt is látták, hogy milyen lesz ez az új ŠKODA SUV: nagyon dinamikus és magával ragadó. De nem csak a formavilágot illetően, hanem a vezetési dinamában is egy hatalmas ugrás lesz az új modell. Meggyőződésem, hogy amit látni fognak az egy hamisítatlan ŠKODA lesz.

VISION iV

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!