fbpx

Egy USB mindfelett

A cím nem egy nagyképű USB csatlakozóra utal, hanem az új ŠKODA OCTAVIA egy új Simply Clever megoldására, amelynek sokan örülni fognak.

Egy USB csatlakozó már nem jelent újdonságot egy autóban, sőt! Igazából már a hiánya jelent hírértéket. Ami miatt most mégis egy ilyen csatlakozóról írunk, az nem más, mint annak az elhelyezése. Manapság sokan használnak fedélzeti kamerát, amely egy teljesen új problémát vet fel a használójának. Nevesül, honnan etessük árammal a kicsikét. Eddig két lehetőség kínálkozott: vagy a szélvédőt kettészelő kábellel a szivargyújtóról, vagy fixen bekötve az autóba, megbontva a kárpitot. Ez sokan nem szeretik, tegyük hozzá joggal.

USB-C

A ŠKODA egy új megoldással oldja meg a problémát. Opcióként kérhetünk a visszapillantó tükör házába is egy USB-C aljzatot, így a fedélzeti kamera közvetlen közelébe helyezve az áramellátást. Elsőként az új OCTAVIA kapta meg ezt a megoldást, de nem lepődnénk meg, ha hamarosan a többi ŠKODA modellben is feltűnne ez a megoldás.

Előző

Következő

1 hozzászólás

  1. Sándor András

    Tisztelt Címzett!
    Jó lenne tudni, hogy a visszapillantó melletti USB-C milyen töltő áramot tud? 1 – 1,5 – 2 Amper? Már mindent átnéztem az összes katalógust, de nem találom!

    Válaszukat köszönöm előre is!

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!