fbpx

Már előrendelhető az

új ŠKODA OCTAVIA COMBI

Sokan várták ezt a napot. Elsőként az új OCTAVIA COMBI vásárolható meg a kínálatból, és jó hír, hogy a szállítási határidő sem vészes egyelőre, bár nem minden változat kapható azonnal.

Kiderült az OCTAVIA COMBI ára, ami bizony magasabb mint a kifutó modellé, de a felszereltsége is sokkal bővebb annál. A belépő modell jelenleg az 1.5 TSI ACT motorváltozattal (150 LE) szerelt Ambition változat. A kifutó modellhez képest (annak felszereltségén túl) széria a digitális műszerfal, a fűthető első ülések, a sunset árnyékolás, a Front Assist, a Lane Assist, a digitális rádióvétel, a Kessy Go rendszer, a SmartLink és az elektromos rögzítőfék. Az Ambition alapára 8 179 000 forint. Ez az ár azonban maximum 1 200 000 forint kedvezménnyel csökkenthető.

új Octavia Combi ár

A Style felszereltsége is bővült, itt a fentieken túl széria a Columbus navigáció, a Kessy Full rendszer, a Led-Matrix fényszóró, a teljesen LED-es hátsó lámpa dinamikus irányjelzővel, a kanyarkövető ködfényszórók, a hegymenet asszisztens, a 17”-os könnyűfém kerekek, a vezetéknélküli SmartLink, és az elektromosan behajtható, automatikusan sötétedő visszapillantó. A Style szintén 1.5-ös TSI ACT motorral 8 882 000 forint a fent említett kedvezmények nélkül.

A szállítási határidő jelenleg 12-16 hét.

Ide kattintva találod az új OCTAVIA COMBI konfigurátorát.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!