fbpx

Játék:

Készen állsz a jövőre?

Elektromos járművek, lágy hibridek, konnektoros hibridek, akkumulátorok, kilowattóra, autonóm közlekedés, és még sok új fogalom. Lassan életünk részéve válnak, de ez nem azt jelenti, hogy tudjuk is mit jelentenek. Most próbára teheted magad, hogy megtudd, te mennyire vagy képben a közeli jövő mindennapjaival.  

Results

Gratulálunk! Igazán képben vagy az elektromos autókat illetően, mondhatjuk guruja vagy a témának! Hogy ez továbbra is így legyen, kövesd cikkeinket a jövőben is!
Nem rossz, de lehetne jobb is, hiszen van néhány szürke folt a tudásodban. Hogy a jövőben igazi szakértője legyél a témának, olvasd el eddigi és a jövőben megjelent cikkeinket is!

#1. Norvégia vezető szerepet játszik az elektromos járművek használatában. Meg tudod tippelni, hogy az újonnan regisztrált (forgalomba helyezett) autók hány százaléka volt elektromos 2018-ban?

Következő

#2. Az IONITY töltőhálózat több, mint 400 gyorstöltőt telepít szerte Európában, a fő közlekedési utak mellett, ahol akár 350 kW-al is tudnak tölteni az arra alkalmas járművek. Mennyi időig tart feltölteni egy ilyen töltővel egy elektromos autót?

Következő

#3. Előrejelzések szerint mennyi elektromos jármű lesz a világon 2030-ra az utakon?

Következő

#4. Tavaly mutatkozott be a ŠKODA első elektromos modellje a CITIGOe iV. Hogyan tudjuk majd tölteni a jövőben az elektromos ŠKODA modelleket?

Következő

#5. A 40 kW-os töltést biztosító töltőoszloppal mennyi idő alatt lehet 80%-ra feltölteni a ŠKODA CITIGOe iV-t?

Következő

#6. Tisztán elektromosan mekkora távot tud megtenni a ŠKODA SUPERB iV?

Következő

#7. Elektromos autókat már a múlt század elején is gyártottak. Tudod hány elektromos autó készült a Amerikában 1900-ban?

Következő

#8. A jövő ŠKODA modelljeiben is minden a digitalizációról fog szólni. Ennek első jele a ŠKODA első digitális személyi asszisztense, amely már elérhető például a KAMIQ-ban. Tudod hogy hívják őt?

Következő

#9. Mit jelent a konnektoros hibrid kifejezés?

Következő

#10. Szabad esőben tölteni egy elektromos autót?

Befejezés

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!