fbpx

Hogy gyorsabban teljen otthon az idő

Összeszedtünk néhány ötletet, hogy élvezetesebben és gyorsabban teljen otthon az idő a gyerekekkel.

Gondoltad volna, hogy a megszokott „ott vagyunk már?” kérdés mellett lesz egy nem kevésbé idegőrlő kérdése is a gyerekeknek, ami manapság valahogy így hangzik: meddig kell még itthon lennünk? Mivel erre senki nem tud pontos választ adni, segítünk, hogy az együtt töltött idő egy kicsit szórakoztatóbb legyen mindenki számára.

ŠKODA színezők

Nincs gyerek, aki ne szeretne színezni. Töltsd le, és nyomtasd ki ezeket a színezőket különböző ŠKODA modellekről, és már kezdődhet is a móka.

SKODA színező

ŠKODA OCTAVIA RS iV színező

ŠKODA OCTAVIA TS iV színező 2

ŠKODA SUPERB színező

ŠKODA Felicia színező

ŠKODA KODIAQ színező

Készítsetek KAROQ-ot otthon

Bár a ŠKODA gyárai leálltak Európában, ti folytathatjátok otthon a gyártást. Kétféle színben készíthettek otthon 1:32-es méretarányú ŠKODA KAROQ modellt, ha letöltitek ezeket a nyomtatható és kivágható modelleket.

SKODA KAROQ papírból

ŠKODA KAROQ fehér

ŠKODA KAROQ szürke

És persze a kütyük

A gyerekek manapság okostelefonnal a kezükben születnek, így mi sem kerülhetjük meg a telefonos alkalmazásokat. De talán nem is kell.

SKODA Mobil appok
skoda magic book

ŠKODA Magic Book

Laura és Klement vezeti be a gyerekeket a ŠKODA világába ezzel a kiterjesztett valóságot is használó mobilalkalmazással, melynek Magic Book a neve.

ŠKODA Magic Book

SKODA karoq ar

ŠKODA AR

 Akár a nappali közepén is megismerkedhetsz a ŠKODA KAROQ képességeivel, hiszen ezzel az alkalmazással kívül-belül szemügyre veheted a népszerű SUV modellt.

ŠKODA KAROQ AR

SKODA karoq vr

ŠKODA KAROQ VR

És ha még teljesebb élményre vágysz, akkor a VR alkalmazás, a telefonod és egy Cardboard segítségével akár be is ülhetsz a ŠKODA KAROQ-ba.

ŠKODA KAROQ VR

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!