fbpx

Egy ŠKODA az utolsó méterekre

A mobilitás teljesen átalakul napjainkban, és ennek részei azok az eszközök is, amelyek a parkolótól a végső úticélunk eléréséig kímélnek meg a gyaloglástól. Ezt hívja az angol „last miles”-nak.

A legnépszerűbb ilyen eszköz a roller, amely immár a ŠKODA kínálatából sem hiányzik, és bár nem elektromos, azért van benne egy kis „Simply Clever” csavar. Hiszen magával a rollerrel nem találta fel a ŠKODA a csőben a lukat, azzal már inkább, ahogy megoldotta, hogy mindig velünk legyen, amikor kell.

Hiszen egy roller elég nehezen helyezhető el kényelmesen az autóba, nem igazán kompatibilisek egymással. Hacsak… Hacsak nem összehajtható a roller. Ez eddig megint nem új dolog, hiszen ilyen roller számos van a piacon. Az viszont tényleg egyedi megoldás, hogy a ŠKODA rollere összehajtva befér a csomagtartóban a pótkeréknek kiképzett helyre, egy számára kialakított tartóba. Így valóban nem foglal sok helyet, nem koszolja össze a csomagtartót, mégis másodpercek alatt hadra fogható, amikor szükség van rá. Itt meg is vásárolható.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!