fbpx

Új vezető érkezhet

a ŠKODA élére

Bernhard Maier 2015 óta vezeti a márkát, és azóta sikert sikerre halmoz. Vezetése alatt lépte át a márka az 1 milliós éves kiszállított darabszámot, és ő kezdte meg a ŠKODA bevezetését az elektromos korszakba is. Most mégis úgy tűnik, távozik.

Vagy mégsem, tegyük hozzá gyorsan. Hiszen hivatalos megerősítés nem érkezett VW konszern részéről, csupán annyit fűztek a hírhez, hogy értesüléseket nem kommentálnak. Persze, ahogy mondani szokás, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Bernhard Maier

De miért is merült fel a távozás lehetősége, ha ennyire sikeres a márka Bernhard Maier vezetése alatt. Az ok nem benne, de még nem is ŠKODA háza táján keresendő. Sokkal inkább a VW Golf nem túl sikeresen menedzselt rajtja lehet az oka. Ennek kapcsán a Volkswagen és a Volkswagen konszern élén is változások várhatók, és a nagy sakkjátszámában most úgy tűnik, hogy megüresedik a Porsche vezetői széke, hiszen a jelenlegi CEO Oliver Blume várhatóan a VW élére kerül. Az ő pozíciójára pedig a legerősebb jelölt az a Bernhard Maier, aki pont a Porsche vezetőségéből érkezett a ŠKODA menedzsment élére 2015-ben. A német Auto-Motor und Sport, akitől az egész feltételezés napvilágot látott egyetlen dolgot nem tudott még kideríteni. Azt, hogy ki lehet a sikeres ŠKODA CEO utódja. Persze, ami késik…

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!