fbpx

Közeleg a ŠKODA KAROQ

frissítése

Rohan az idő, hiszen pont 3 éve májusban mutatkozott be a KAROQ, amelynek a modellfrissített példányát kapták le egy tesztút során.

A KAROQ a ŠKODA egyik bestseller modellje, bemutatása óta több, mint 250 000 darabot adtak el belőle. Most viszont úgy tűnik, hogy elérkezett a frissítés ideje. Persze, ahogy a ŠKODA frissítések során annyiszor, most is a „bevált recepten ne nagyon változtass” elvet követi a gyár. Legalább is erre enged következtetni, hogy a külső csak minimálisan álcázott, az utastér pedig semennyire. Így a faceliftes ŠKODA KAROQ esetében elől hátul új lökhárítók, és esetleg új rajzolatú lámpatestek várhatók csupán. És az is biztos, hogy néhány új hangulat (kárpit és dekorelem) is megjelenik majd.

Izgalmasabb változások a fedélzeti elektronika terén és a digitális műszeregységben várhatók, hiszen biztosan frissítik azokat is.

A motorizáltságban viszont nem várható túl sok változás. A hírek szerint az 1.6-os TDI kiesik a kínálatból, viszont ahogyan az OCTAVIA esetében, az 1.5 TSI motorok itt is megkaphatják a Mild-hybrid technológiát. Konnektoros hibrid viszont nem lesz, hiszen annak magasabb ára miatt a piac azt nem igazán fizetné meg. Ez úgy tűnik megmarad majd a KODIAQ sajátjának, ami bár közel 1.5 évvel korábban lépett piacra, mégis esélyes, hogy később kap frissítést. Ugyanis a pletykák szerint a KAROQ frissített változata már idén ősszel a vásárlókhoz kerülhet, míg a KODIAQ csak az év vége felé érkezik meg.  

FIGYELEM! Ez a posztunk ekkor frissült utoljára: 2021-11-09 . A benne szereplő Információk már érvényüket veszthették.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!