fbpx

Készül a

ŠKODA SLAVIA

Már régi hagyománya van a gyakornoki program keretében készülő tanulmányoknak a ŠKODA történetében. Idén is készül egy ilyen modell, amelynek már kiderült a neve is: SLAVIA.

A névválasztás nem véletlen, hiszen az alapításának 125. évét ünneplő ŠKODA alapítói ezen a néven dobták piacra első kerékpárjaikat. Ezeknek a SLAVIA modelleknek kerékből volt kettő, az újkori SLAVIA tanulmánynak ajtóból lesz ennyi. Ez már csak azért is extra, mert a tanulmány a SCALA alapjaira épül, és külsőségeiben a szériamodell előfutáraként bemutatott VISION RS-re hajaz majd. Egy lényeges különbséggel: a SLAVIA tető nélkül érkezik majd. Szintán a hagyomány része, hogy meghajtásként a szériában is elérhető motorok közül kell választaniuk, így nagy meglepetésre nem számíthatunk a motortérben.

A gyakornoki programban résztvevő fiatalok hetente csak néhány órát találkoznak a pandémiás helyzet miatt, így a SLAVIA is sokkal lassabban készül a tervezetnél. Ennek ellenére – bár ez nem hivatalos információ – várhatóan a nyár folyamán a nagyközönség elé gurul a tanulmány.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!