fbpx

Naptár alkalmazás először

a KAMIQ-ban és a SCALA-ban

A harmadik generációs infotainment rendszerben először a KAMIQ és SCALA modellekhez érhető el az új naptár alkalmazás, amellyel könnyedén szinkronizálhatjuk Google naptárunkat az autónkkal.

Az MIB 3-as infotainment rendszerben jelent meg először a ŠKODA modellekben az alkalmazás Shop, amelynek segítségével akárcsak a telefonunkra, különböző alkalmazásokat tölthetünk le. Ehhez Amundsen rendszerrel kell rendelkeznünk autónkban. Eddig három ilyen ingyenes gyári alkalmazás jelent meg: az időjárás, a hírek és a személyre szabott ajánlatokat kínáló. Ezeket követi most a sorban a naptár alkalmazás, amellyel a Google naptárunk bejegyzéseit tudjuk szinkronizálni autónk rendszerével.

Naptár alkalmazás

Ez azon túl, hogy autónk érintőképernyőjén tudjuk ellenőrizni teendőinket, azzal az előnnyel is jár, hogy navigációs rendszer automatikusan megtervezi az útvonalat a következő programunk helyszínére, sőt autónkból Skype konferenciahívást is bonyolíthatunk segítségével. Mindezt úgy, hogy nincs szükségünk a mobiltelefonunkra. És ez még nem minden. Az év folyamán érkezik az alkalmazáshoz a Microsoft Office 365 fiók szinkronizálási lehetőség is, Teams támogatással. Az online kapcsolatot az autókba beépített eSIM kártya teszi lehetővé.  

Jelenleg az alkalmazás a KAMIQ és a SCALA modellekhez érhető el, de 2021 második felévében elérhető lesz minden MIB3-as rendszerrel szerelt ŠKODA modellhez is. Ilyen a 2021-es modellévű KAROQ, KODIAQ, SUPERB és SUPERB iV, és a negyedik generációs OCTAVIA is.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!