fbpx

Megújult ŠKODA KODIAQ:

premier április 13-án

Már csak alig 10 nap, és április 13-án bemutatkozik a megújult ŠKODA KODIAQ. A legnagyobb változások a modell elején várhatók, de ahogy az már a márkánál lenni szokott, pont annyira frissül csak a KODIAQ, hogy észrevehetően más legyen elődjénél.

Korábbi cikkeink

Vékonyabb és új formájú LED fényszórók, új lökhárító melyen L alakú légterelők kapnak helyet, hatszögletű hűtőrács hangsúlyosabb, kettes-osztású grillráccsal. Nagyjából ennyiben foglalható össze az orr-rész változása.

A KODIAQ bemutatkozáskor újdonság volt, hogy elsőként a ŠKODA modellek között LED fényszórókat kapott. Most újra szintet lép a megújult ŠKODA KODIAQ. Az új fényszóró teljesen új belsőt kap, megjelenik a LED-Matrix technológia.

Hátul szintén új formát kap a lámpatest a megújult ŠKODA KODIAQ-on, és egy kicsit módosul az 5. ajtó kiképzése is.

Az utastérben csak egy enyhe átdolgozásra számíthatunk. Új kárpitok és megújult digitális műszeregység fogad majd a megújult ŠKODA KODIAQ-ban.

Motorok terén a legnagyobb változást a kínálatba visszatérő KODIAQ RS hozza el. Az eddigi kétliteres dízel elköszön, és beköltözik a motortérbe egy 2.0 literes benzines turbómotor, szintén 245 lóerős teljesítménnyel.

Premier április 13-án, amit természetesen élőben lehet majd követni a ŠKODA Magyarország online felületein is.  

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!