fbpx

Itt az új

OCTAVIA SportLine

A ŠKODA bemutatta az OCTAVIA SportLine változatát, amely kivitel kívül-belül sportos megjelenést hoz, és különböző benzines, dízel, mild-hibrid, plug-in hibrid és CNG hajtásláncokkal rendelhető.

| | 0 hozzászólás

Az ötajtós és a kombi karosszériaváltozatban kapható modell hasonlóan a márka többi SportLine modelljéhez fényes fekete hűtőrácsot, kötényt és diffúzort kapott. A hátsó „ŠKODA” és „OCTAVIA” felirat sötét színű, akárcsak a széria 17 colos kerekek és az opcionális 18 és 19 colos szettek. Az első sárvédőkön található ‘SportLine’ emblémák teszik teljessé a megjelenést.

OCTAVIA SportLine

Az új OCTAVIA SportLine a Style felszereltségi szint és az RS kivitel közé illeszkedik, és az előbbiben is ismert utastér egészül ki többek között zongoralakk díszlécekkel. Az első ülések ThermoFlux kárpitozással, integrált fejtámlákkal és extra oldaltámasszal rendelkeznek, a három küllős multifunkciós kormánykerék pedig „SportLine” jelvénnyel járul hozzá a dizájnhoz, az első küszöbök „OCTAVIA” feliratával együtt.

A vásárlók további felszereltségként választhatnak többek között Dynamic Chassis Controlt, különböző asszisztens rendszereket, és az első ülések között felfúvodó légzsákot is.

Az OCTAVIA SportLine nagy előnye az RS kivitelhez képest elképesztően gazdag motorkínálata. A sor a 150 lovas 1,5 literes TSI benzinmotorral indul, amely opcionálisan 7 sebességes DSG váltóval és mild hibrid technikával is elérhető. Emellett van 190 lóerős 2,0 literes TSI motor, széria DSG-vel és összkerékhajtással. A 2,0 literes TDI dízelmotor háromféle teljesítménnyel, 115, 150 és 200 lőerős teljesítménnyel is elérhető, a legnagyobb teljesítménnyel akár összkerekes változatban is. De van 204 lóerős konnektoros hibrid is, ahogyan 130 LE teljesítményű CNG kivitel is.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!