fbpx

Itt az ENYAQ iV Perfect most

akár 1,5 milliós állami támogatással!

A ŠKODA modellek között a Perfect kivitelek nagyon kedvező ár/érték arányukkal tűnnek ki. Nincs ez másként a teljesen elektromos ENYAQ iV Perfect esetében sem. Sőt, az 1,7 milliós kedvezény mellé még a 1,5 milliós elektromos autókhoz járó állami támogatás is igénybe vehető!

Korábbi cikkeink

Kezdjük azzal, hogy eleve nem a legkisebb akkumulátorral szerelt kivitel került a Perfect kínálatba, hanem a középső, bruttó 62 kWh-s (nettó 58 kWh) változat. Ez azért jó hír, mert ezzel az akkupakkal a modell akár 413 kilométer megtételére is képes a WLTP, és a tapasztalatok szerint is. Ez a legtöbb felhasználónak bőven elegendő, főleg ha hozzávesszük a következő jó hírt is. Ez pedig nem más, mint hogy az ENYAQ iV Perfect kivitelhez szériában jár a 130 kW-os gyorstöltés. Nem elírás, valóban 130 és nem 125, hiszen az új modellévvel nőtt a legnagyobb DC töltési teljesítmény. Ez azt jelenti, hogy az eddigi 40 perc körüli időről tovább csökkent az 5-ről 80%-ra történő töltéshez szükséges idő. Ekkora szünet pedig szerintünk bőven belefér az autópálya tempó mellett megtehető kb. 300 kilométerek közé.

Ha tovább olvassuk a felszereltséglistát, láthatjuk, hogy más tekintetben sem lecsupaszított modellről beszélünk. Hiszen kapunk kulcs nélküli nyitást és indítást, Front Assist rendszert, Smart Linket vezeték nélkül (Android Auto és Apple Carplay), sávtartó rendszert, első-hátsó parkolóradart és tolatókamerát, fűthető kormánykereket, 13 colos központi kijelzőt navigációval, Loft dizájncsomagot:

  • szövet/műbőr kárpit
  • magasságállítható komfort első ülések gerinctámasszal
  • osztottan dönthető hátsó üléstámla sízsáknyílással
  • könyöktámasz elöl „Jumbo box-szal”
  • könyöktámasz hátul
  • dekorbetét „Alu Brushed”
  • műszerfalbetét: szürke szövet, varrással
  • LED hangulatvilágítás (10 választható szín) az ajtó dekorbetét alatt elöl/hátul, középkonzol alatt
  • lábtér megvilágítás elöl/hátul
  • szőnyegbetét elöl/hátul
  • 8 hangszórós kivitel,

LED-es fényszórókat, és még sok mást is. Érdemes átböngészni ide kattintva.

És persze az ár. A fentieket figyelembe véve az ára is igazán perfekt lett az ENYAQ iV Perfect kivitelének. Hiszen alapáron most kevesebbért kapjuk meg, mint az alapkivitelt. Az ENYAQ iV Perfect alapára 14.150.340-ról indul. Ez több, mint 1,7 millióval kevesebb, mint a normál 60-as kivitel alapára. Sőt! Sikeres pályázat esetén ez még további 1.5 millió forinttal csökkenthető, így az ára csak 12.650.340 forint. A pályázat ide kattintva érhető el. És ha valaki a sportosabb kivitelt kedveli, annak itt a harmadik jó hír: az ENYAQ iV Perfect Sportline kivitelben is elérhető. Ennek alapára 15,6 milliótól indul. Érdemes lecsapni az ajánlatra, mert limitált modellről van szó.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!