fbpx

60 másodpercben a megújult

KODIAQ-ról

Még több kényelem és komfort, nyakon öntve egy extra adag modern technológiával. Ez a megújult KODIAQ, a cseh autógyártó kínálatának legnagyobb SUV-ja. Az újdonság ugyanakkor megőrzi a modell hagyományos erősségeit, azaz a nagyvonalúan tágas belső teret, a kivitelek és hajtásláncok széles választékát, valamint a kiváló ár-érték arányt. Alex Montyro műsorvezető bemutatja neked a frissített SUV legfőbb jellemzőit. Imádni fogod!

Korábbi cikkeink

Megújult KODIAQ: még több érzelem

A frissített KODIAQ formaterve érzelemdúsabb megjelenést kölcsönöz az autónak. Az új, megemelt motorháztető és az újratervezett, függőleges hűtőrács karakteresebbé teszi, miközben a ŠKODA-nak sikerült javítania a modell aerodinamikáján is, ami alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és üzemanyag-fogyasztást eredményez. Az új hátsó spoiler sportosabb megjelenést kölcsönöz a KODIAQ-nak, míg az autó robusztus megjelenését a 20 colos kerekek hangsúlyozzák.

Megújult KODIAQ: új ülések

Az új ülések biztosítják, hogy az autó utasai, különösen az első utasok kényelmesen utazhassanak. A KODIAQ-hoz mostantól ergonomikus, szellőztetett ülések rendelhetők masszázsfunkcióval és perforált bőrkárpitozással. A környezettudatos vásárlók választhatják az újrahasznosított anyagból készült Eco kárpitozást.

Modern technológia

A virtuális műszerfal, a továbbfejlesztett audiorendszer, a Crew Protection Assist biztonsági csomag és az utastér új hangulatvilágítása csak néhány az új KODIAQ által kínált technológiák közül. A modell történetében először az autó Full LED Matrix fényszórókkal is rendelhető.

Erőteljes motorok

A továbbfejlesztett KODIAQ motorházteteje alatt 150-től 245 lóerőig terjedő teljesítményű motorok dolgozhatnak. A kínálat csúcsán az új RS változat áll, amely minden eddiginél erősebb, részben a benzinmotorra való átállásnak köszönhetően. De természetesen a népszerű dízelmotorok továbbra is elérhetők.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!