fbpx

Lehengerlő siker az

"Év cégautója 2021" díjátadóján

A ŠKODA AUTO nem kevesebb, mint hét első helyet szerzett az „Év cégautója 2021” díjátadón, és ezzel az eddigi legnagyobb sikert aratta a német „Firmenauto” szaklap által szervezett, elismert szakértői szavazáson.

Korábbi cikkeink

A ŠKODA OCTAVIA (kompakt osztály), a ŠKODA SUPERB (középkategória), a ŠKODA SUPERB iV (középkategóriás plug-in hibrid), a ŠKODA KAMIQ (kis SUV és crossover), a ŠKODA KAROQ (kompakt SUV és crossover), a ŠKODA KODIAQ (középkategóriás SUV és crossover) és a teljesen elektromos ŠKODA ENYAQ iV (középkategóriás elektromos autó) mindegyike megnyerte az import autók rangsorát saját szegmensében.

A „Firmenauto” szaklap rangos „Év cégautója 2021” díjáért a német flottapiac legkelendőbb modelljei közül 165 flottaszakember értékelte a legjobb céges járműveket, és választotta ki a 20 kategória mindegyikében a legjobbat. A ŠKODA AUTO hét díjnyertes modellsorozattal a legsikeresebb gyártók között volt. Ez azt jelenti, hogy a cseh márka 1999 óta immár 35 alkalommal kapta meg a rangos elismerést. A céges vásárlók különösen nagyra értékelik a ŠKODA hagyományos erényeit, mint a gazdaságosság, a megbízhatóság, a kiváló ár-érték arány, valamint a magas szintű biztonság és kényelem.

A középkategória és a középkategóriás plug-in hibridek importrangsorában elért győzelmekkel a ŠKODA SUPERB és a SUPERB iV lassan rekordot állít fel. A cégautó szaklap „Év cégautója 2021” első helyezései a modell erős pozícióját támasztják alá; a kiemelkedő tágasság, az alacsony üzemeltetési költségek, a kiváló hosszú távú kényelem és a lenyűgöző menetteljesítmények, ezek mind a SUPERB család jellemzői. A ŠKODA SUPERB iV változata modern plug-in hibrid hajtással akár 65 kilométert is képes megtenni kizárólag elektromos hajtással.

A ŠKODA SUV modelljei is lenyűgözték a flottaszakértőket – e vonzó járműkategória mind a négy képviselője elnyerte az „Év cégautója” címet. A ŠKODA KAMIQ a „Kis SUV és Crossover 4,30 méterig” kategóriában, a ŠKODA KAROQ a „Kompakt SUV és Crossover 4,50 méterig” kategóriában, a ŠKODA KODIAQ pedig a „Középkategóriás SUV és Crossover 4,80 méterig” kategóriában nyerte az import rangsort. A legjobb flottajárműként a „Középméretű elektromos autók import” kategóriában a ŠKODA ENYAQ iV kapta a legtöbb szavazatot.

A szakmai szavazáson kapott díjak a ŠKODA SUV-családjának a német flottapiacon elért erős teljesítményét tükrözik. A ŠKODA KODIAQ például a Dataforce adatai alapján az ‘SUV/CUV’ szegmensben 2020-ban 10,9 százalékos piaci részesedéssel a második helyen végzett, míg a KAROQ 6,1 százalékkal a negyedik helyen követte. Összességében a ŠKODA a Dataforce szerint 2020-ban 8,6 százalékra növelte piaci részesedését az érintett flottapiacon, és a céges vásárlások új autó vásárlások tekintetében az ötödik helyre lépett előre Németországban.

A „Firmenauto” szaklap 1999 óta ítéli oda „Az év cégautója” díjat, idén immár 23. alkalommal. A legjobb cégautókat 2019 óta egy magasan jegyzett szakértői zsűri választja ki. A 2021-es zsűri 165 flottamenedzserből, a márkafüggetlen szolgáltatók és szövetségek flottaszakértőiből, valamint európai flottamagazinok újságíróiból állt. A zsűri széles körben képviseli a német flottapiacot – a zsűritagok összesen több mint 200 000 járművel rendelkező vállalatokat képviselnek.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!