fbpx

Hatos siker a 2021-es

Év családi autója szavazáson

Six-pack, avagy hatos csomag. Így szokták hívni, mikor a hasunkon kirajzolódnák az izmok. Aki sportolt már, az tudja, hogy milyen nehéz elérni ezt. Azonban a ŠKODA az „Év családi autója” szavazáson könnyedén hozta ezt a hatos csomagot.

Korábbi cikkeink

Az „Év családi autója” szavazáson az új, teljesen elektromos ŠKODA ENYAQ iV és a ŠKODA SUPERB COMBI nem kevesebb, mint hat címet szerzett a cseh autógyártónak az AUTO Straßenverkehr német autós magazin idei olvasói szavazásán. Egyetlen más autógyártó sem bizonyult olyan népszerűnek a szavazás 11 500 résztvevője körében, mint a ŠKODA AUTO. A ŠKODA ENYAQ iV a 25 000 euróig terjedő árkategóriában az import autók között a „Legjobb technológia” díjat, valamint az összesített cím mellett szintén az import autók között a „Legjobb formatervezés” díjat is elnyerte. A ŠKODA SUPERB COMBI a 25 000 és 35 000 euró közötti szegmensben szintén három díjat szerzett: az import és az összesített rangsorban is a „Legjobb ár-érték arány” díját kapta, és import versenytársait megelőzve elnyerte a „Legjobb technológia” díját is. Ezzel a ŠKODA összesen 40 díjat kapott a német autós magazin olvasói szavazásán.

Martin Jahn, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának értékesítésért és marketingért felelős tagja szerint: „Járműveink kiemelkedő tágassága ideális társakká teszik őket a családok mindennapjaiban. Ezért nagyon örülünk, hogy az AUTO Straßenverkehr olvasói hatszor is az első helyre szavaztak minket az ‘Év családi autója’ szavazáson – ez a siker nagyszerű megerősítése munkánknak. Ezek a díjak pedig azt mutatják, hogy új, tisztán akkumulátoros ENYAQ iV zászlóshajónk ismét megtestesíti azokat a jellegzetes ŠKODA erényeket, amelyeket az emberek szeretnek.”

Az „Év családi autója” olvasói szavazáson csak olyan kombik, SUV-k és MPV-k vehetnek részt, amelyek legalább 400 literes csomagtartót kínálnak. Idén három árszegmensben 124 modell közül lehetett választani. Minden szegmensben egy összesített és egy import győztest választottak a formatervezés, a technológia és az ár-érték arány kategóriákban. A tizedik alkalommal megrendezett szavazáson az AUTO Straßenverkehr olvasói március 31. és 2021. június 25. között szavazhattak kedvenceikre.

A teljesen elektromos ŠKODA ENYAQ iV a 25 000 euróig terjedő árkategóriában debütált az olvasók szavazatai között. Mint minden elektromos jármű esetében, az AUTO Straßenverkehr az ENYAQ iV árát a szövetségi kormány környezetvédelmi támogatásának levonása után vizsgálta. A cseh autógyártó új zászlóshajó modellje azonnal sikeresnek bizonyult: a „Legjobb technológia” kategóriában a voksolók az első helyet szavazták meg az import járművek között, valamint az összesített rangsorban is. Emellett az importált járművek között a „Legjobb formatervezés” címet is elnyerte. A tágas ŠKODA SUPERB COMBI szintén három díjat kapott a 25 000 és 35 000 euró közötti árkategóriában: a „Legjobb ár-érték arány” kategória import és összesített győzteseként, valamint a „Legjobb technológia” kategória legnépszerűbb import járműveként.

Az idén elnyert hat díjjal a ŠKODA folytatja sikertörténetét az olvasói szavazáson, amelyet először 2011-ben rendeztek meg. A cseh gyártó immár összesen 40 címet gyűjtött be ezeken. A ŠKODA valamennyi modellje lenyűgözően tágas – így ideális a családi használatra. A Simply Clever megoldások megkönnyítik a mindennapi életet az úton: a bevásárlótáskák rögzítésére szolgáló praktikus kampóktól kezdve a rágcsálnivalók, kulcsok és gyermekjátékok számára kialakított számos tárolórekeszig terjednek. A csomagtér térfogata az ülések lehajtásával szükség szerint bővíthető. Egy másik fontos szempont a családok számára az aktív és passzív biztonság. A ŠKODA modellek rendszeresen a legjobb értékeléseket érik el az Euro NCAP tesztjén, a törésbiztonság mércéjének számító vizsgálaton. Legutóbb az ENYAQ iV szerzett 5 csillagos értékelést, folytatva a ŠKODA ötcsillagos eredményeinek sorozatát.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!