fbpx

Megnyílt az első

Mooncity

A közúti közlekedés kétségtelenül a történelmének egyik legnagyobb áttörése előtt áll, ezzel párhuzamosan társadalmunk számára elengedhetetlen a Párizsi klímaegyezmény CO2 célkitűzéseinek teljesítése. Ezek alapján kijelenthető, hogy az akkumulátor-alapú elektromobilitás nem megkerülhető, hiszen jelenleg a legígéretesebb és leggyorsabban fejlődő technológia, amely hamarosan nagy tömegben válik használhatóvá. Ezen áttörés támogatásához, jól fejlett töltési infrastruktúra fejlesztésére és kiépítésére van szükség: ezért alapította a Porsche Holding Salzburg a MOON márkát, ami különleges központjaival, a MOONCITY állomásokkal hivatott népszerűsíteni az e-mobilitást.

Korábbi cikkeink

A MOON támogatni kívánja az elektromobilitás széleskörű használatát, ezért a márka kommunikációjában minden az elektromos energiagazdálkodás körül forog, az otthoni fali töltőkön és energiatárolási, illetve fotovoltaikus rendszereken át, a köztéri gyorstöltő állomásokig. Emellett a MOON a névadója az „új elektromobilitási tudásközpontoknak” a MOONCITY bemutatótermeknek.

MOONCITY E-Mobility Budaörs

A budaörsi bemutatóterem működtetésének célja az e-mobilitás edukációja, a MOON töltési know-how és infrastruktúra bemutatása, tanácsadás otthoni, illetve irodai töltőpontok kialakításával kapcsolatban, a Volkswagen Csoport elektromosautóinak márkafüggetlen ismertetése lesz. A napi működést tesztvezetési lehetőség egészíti ki, az épület elé telepített MOON töltő állomások (4 db) pedig élesben is betekintést adhatnak majd a technológia működésébe. A budaörsi store-ban csakúgy, mint a MOON salzburgi és bécsi bemutatótermében a hangsúly az edukáción lesz.

Míg a MOONCITY Budaörs még a jövő, a belváros szívében már jelenleg is várja az e-mobilitás iránt érdeklődöket a MOONCITY Pop-Up Store, ami az Erzsébet téren található

MOONCITY Pop-Up Store (Fröccsterasz)

A Fröccsterasz mellett felépített MOONCITY Pop-Up Store célja az, hogy egy forgalmas, belvárosi területen népszerűsítse az e-mobilitást és szolgáljon naprakész elektromosautó töltési know-how tanácsadással és elektromos töltők bemutatásának a lehetőségével. A helyszínen felállított konténerben 1 db elektromos meghajtású Volkswagen ID.4 modell és 1 db MOON töltő oszlop, illetve egy otthoni falitöltő készülék áll. A MOONCITY Pop-Up Store így az élményre helyezi a hangsúlyt, és azt a célt szolgálja majd, hogy a Deák téren átsétálva, a Pop-Up Store-ba be-be tekintgetve kaphassanak az érdeklődők élménymorzsákat az elektromos autózás világából.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!