fbpx

November 30-án jön

a frissített KAROQ

Egy ideje már várjuk a bemutatkozást, és most már a hivatalos dátum is megvan. A ŠKODA második legnépszerűbb modellje 4 év után frissítést kap.

Több, mint félmillió darabot adtak el belőle bemutatkozása óta, számos dizájn és népszerűségi díjat kapott, a márka második legnépszerűbb modellje az OCTAVIA után, és egy ideje már csak raktárkészletről rendelhető. Igen, ez a ŠKODA KAROQ. A modellt 2017-ben mutatták be, és ez volt a harmadik a ŠKODA SUV-k sorában a YETI és a KODIAQ után. Méreteit tekintve az OCTAVIA párja a márka SUV kínálatában, és a vásárlók gyorsan a szívükbe zárták tágas magas műszaki tartalma, attraktív külseje, tágas belső tere mégis kompakt külső méretei okán.

Nagyvonalú helykínálatával és a ŠKODA-ra jellemző funkcionalitásával a KAROQ már a kezdetektől fogva elnyerte ügyfeleink tetszését. Az elmúlt évben és 2021 első felében a legnépszerűbb SUV-modellünk volt – ami jól mutatja a modellportfólión belüli jelentőségét. Meggyőződésem, hogy a KAROQ új kiadásával erre a sikertörténetre fogunk építeni, és új vásárlókat vonzunk a márkához.
Martin Jahn

Kereskedelmi és marketing igazgató, ŠKODA AUTO

Az eltelt 4 év a modellciklust tekintve azt jelenti, hogy ideje a frissítésnek. A világszerte 60 országban kapható modell persze hatalmas változásokon nem fog átesni, ahogyan azt már megszokhattuk a ŠKODA modellek esetében. Az igazi változások várhatóan a felszín alatt lesznek nagyobbak. Így az utastérben az új anyagok mellett várhatóan nagyobb lesz a digitális műszeregység, frissítenek az infotainment rendszeren és egyéb finomhangolások is lesznek. Összességében még jobbá válik a KAROQ.

Hajtást tekintve a sokak által várt konnektoros hibrid kivitel biztos nem érkezik, viszont a 48 Voltos mild-hybrid technológia feltűnhet a kínálatban. A felszereltségi szintek közül eltűnhet a SCOUT, de a SPORTLINE és MONTE CARLO továbbra is elérhető lesz.

Bemutató november 30-án.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!