fbpx

Új ŠKODA KAROQ:

az első gyári rajzok

Markánsabb frontrész, új, szélesebb, hatszögletű hűtőrács, átdolgozott LED-es fényszórók és rengeteg új technológia. Ezek a legfontosabb újdonságok a modernizált KAROQ-on, amelyet november 30-án digitális premier keretében mutatnak be.

Korábbi cikkeink

A vázlatok bepillantást engednek a változásokba, különösen a fényszórók esetében. Az első lámpák mostantól karcsúbbak lesznek, és egészen a hűtőrácsig nyúlnak. Az új fényszórók teste mostantól két részre oszlik. Felül a tompított fényszóra, alatta pedig egy második modul található a ködlámpáknak, illetve – a csúcsmodellben – egy külön LED-modul. Ez a lámpaelrendezés adja az autó jellegzetes „négyszemű” megjelenését.

A hátsó lámpák megtartották a ŠKODA jellegzetes C-alakú kialakítását, de ezek is karcsúbbak lesznek, hogy hangsúlyozzák az autó szélességét. További újdonság a meghosszabbított hátsó spoiler és az újratervezett lökhárító fekete diffúzorral.

A KAROQ 2017-ben csatlakozott a ŠKODA családhoz a KODIAQ kisebbik testvéreként, amelyet szintén nemrég modernizáltak. Azóta a márka második leglekelendőbb modelljévé vált. Bemutató november 30-án. 

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!