fbpx

Képeken az új KAROQ.

Mennyire áll közel a valósághoz?

Egy orosz virtual dizájner csapat a gyári vázlatok alapján elkészítette a november 30-án érkező megújult KAROQ képeit.

Korábbi cikkeink

Az orr részen a fényszórók új vonalvezetése és a márkaarculatba jobban illeszkedő hűtőrács sokkal frissebbé teszi a megjelenést. A jelenlegi modellről megmarad a különálló ködfényszóró, de a lökhárító új kialakítást kap.

Hátul a lámpák sziluettje lett sokkal vékonyabb, ezáltal jobban hangsúlyozzák a KAROQ szélességét. A rajzolók szerint a vázlatok alapján más nem nagyon változik majd a hátsó részen. Ez azért is valószínű, mert a frissítések során gazdaságilag csak a műanyag alkatrészeket éri meg módosítani. Viszont a KAROQ hátsó részén a lökhárító illeszkedése okán nem nagyon lehet variálni vele úgy, hogy a lemezeket ne kelljen módosítani. Így egy nagyobb hátsó légterelő, illetve a lökhárító közepébe épített diffúzorral érkezik a frissítéssel.

A gyári közlemény utal arra, hogy a külső változások mellett a technikai frissítések is látványosak lesznek. A KAROQ az MQB platformra készül, amely lehetővé teszi konnektoros és mild hibrid verzió építését is. Az előbbi kevésbé valószínű, viszont az 1.5 TSI szinte biztosan érkezik 48 Voltos mild hibrid rendszerrel is. Az utastérben az infotainment rendszer frissülése várható az új anyagok mellett. Premier november 30-án.  

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!