fbpx

Karácsonyi ajándékötletek

ŠKODA logóval

A karácsonyi ajándékok megtalálása nem könnyű feladat, ezért most próbálunk segíteni némi inspirációval. Ezek között a ŠKODA márkájú ajándékok között mindenki talál kedvére valót.

Korábbi cikkeink

A motorsport szerelmeseinek

A ŠKODA gazdag motorsport hagyományokkal bír, így nem csoda, hogy a webáruházakban külön oldala van az ehhez kapcsolódó tárgyaknak. Itt a gyári csapat színeiben nemcsak felnőtteknek, hanem gyerekeknek (sőt, még kisgyerekeknek is) szóló ruházatot, stílusos kiegészítőket találsz.

Gyerekeknek

Karácsony a gyerekekről is szól, hiszen elsősorban ők kapnak ajándékot. Modellautó, plüssmackó, vagy egy lábbal hajtható FABIA? Minden van, mi szem-szájnak ingere.

ŠKODA rajongóknak

Egy igazi ŠKODA rajongó értékelni fogja a márka valamelyik jelenlegi vagy legendás autójának gyönyörű modelljét. Ezek 1:43-as méretarányban kaphatók, de néhány kivételes modell 1:18-as méretarányban is elérhető.

Valami praktikus, amit magunkkal vihetünk

Még a praktikus ajándékoknak is megvan a maguk varázsa. Stílusos női és férfi pénztárcákat, esernyőket, de bögréket, órákat és még olyan kurrens dolgokat is találsz, mint a praktikus és stílusos JBL vezeték nélküli fejhallgató, vagy egy powerbank.

A természet szerelmeseinek, időjárástól függetlenül

A ŠKODA ajándéktárgyak között azok is találnak maguknak kedvükre valót, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket. Nem csak stílusos outdoor ruházatot, de olyan praktikus cikkeket is kínálunk, mint egy élénkzöld sapka (mindig könnyű megtalálni), a praktikus thermopalack, egy szuper hátizsák vagy a teleszkópos túrabotok.

Jégkorong és kerékpár rajongóknak

Ha van sport, ami összeforrt a márkával, az a jégkorong és kerékpársport. Természetes hát, hogy mindkét sportág szerelmesi megtalálják a legmenőbb kiegészítőket a kínálatban.

Mindenki számára, aki úton van

A ŠKODA webáruházakban egy egész kategóriát megtöltenek a divatos, praktikus és stílusos táskák. Hátizsák, bőrönd, utazótáska vagy hasi-tasi? Nem gond.

Praktikus autós kiegészítők

Hányszor ültél már be úgy az autódba, hogy ott jutott eszedbe, hogy hiányzik az okostelefonod csatlakozókábele? És megvan az érzés, amikor a tablet, amit a gyerekek hátul használnak, az ülés alatt végzi, amikor először rálépsz a fékre? Lepd meg magad egy USB-C okostelefon kábellel, egy tablettartóval vagy akár egy praktikus vállfával, hogy ne gyűrődjenek össze a ruháid.

ŠKODA webáruházak

A fenti ajándéktárgyakat is megtálod márkakereskedéseinkben, illetve ebben a két webshopban is: 

ŠKODAeshop.hu

shopŠKODA.hu

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!