fbpx

60 másodpercben

az új FABIA-ról

A legújabb ŠKODA FABIA-t nyugodtan nevezhetjük így is: a tökéletes mindenes. Egy percben megpróbáltunk összefoglalni számodra mindent, amit érdemes tudni róla: vagyis hogy, mennyire praktikus, stílusos, dinamikus és gazdaságos.

Korábbi cikkeink

A ŠKODA FABIA negyedik generációja a vásárlók széles körét szólítja meg. Hiszen a kompakt méreteket bőséges helykínálattal ötvözi, mindehhez modern felszereltség és sok praktikus részlet társul.

Gazdaságos és dinamikus

Az új generációs FABIA motorházteteje alatt modern MPI és TSI motorok dolgoznak. Ezek izgalmas vezetési élményt nyújtanak kiváló üzemanyagfogyasztással kombinálva. Így egy tankolással akár 900 kilométer is megtehető vele. Ennek egyik oka, hogy az új FABIA karosszériája rendkívül aerodinamikus.

Kompakt, de tágas

Az új FABIA igazi városi autó maradt, hiszen kompakt külső méretei révén nagyszerűen manőverezhető, és a parkolás is élmény vele, akár szűk helyeken is. Ennek ellenére belül bőven van hely az utasoknak és a csomagoknak. A 380 literes csomagtartójával a FABIA tökéletes a családi bevásárlókörutakhoz vagy akár utazásokhoz is.

Biztonságos

A ŠKODA FABIA számos modern biztonsági és asszisztens-rendszerrel, és összesen akár kilenc légzsákkal is rendelhető. Ezeknek és a merev karosszériaszerkezetének köszönhetően kategóriájának egyik legbiztonságosabb autója. A ISOFIX rögzítővel felszerelt három ülésnek köszönhetően pedig ideális a gyerekek utaztatásához is.

Simply Clever

A FABIA legújabb generációjának gazdag felszereltségét sok már ismert és szeretett, és számos új Simply Clever részlet egészíti ki. Az új FABIA olyan részletekkel igyekszik kedvedbe járni, mint az új, kivehető pohártartó vagy az első ülések hátulján található dupla zsebek, amelyek ideálisak a mobiltelefonok tárolására is.

Már megérkezett

Az új FABIA már megérkezett a kereskedésekbe, és természetesen egy igazán ütős akciós modellel is készült az importőr a bevezetésre, amelyet már teszteltünk is. 

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!