fbpx

60 másodpercben

a megújult KAROQ-ról

Nem véletlen, hogy a ŠKODA KAROQ a cseh autógyártó legkelendőbb SUV-ja. Legújabb változata pedig 60 másodperc alatt téged is szerelembe ejt.

Korábbi cikkeink

A ŠKODA KAROQ a kompakt SUV új változata a modell hagyományos erősségeire épít, műszaki újításokkal és magabiztosabb formatervvel. Az új hatszögletű hűtőrács, az áttervezett lökhárító és az új, négyes tagolású, új formájú nappali menetfényt is magában foglaló fényszórók magabiztosabb megjelenést kölcsönöznek. A KAROQ most először LED Matrix fényszórókkal is rendelhető.

A KAROQ népszerű családi autó és mindenes. A kalandvágyó természetét tágas és rendkívül jól variálható belső tér egészíti ki. A csomagtérben az akár 521 liternyi hely szinte minden csomagot gond nélkül elnyel.

Modern funkciók

A LED-es fényszórók, az asszisztensrendszerek és biztonsági felszerelések széles skálája (akár 9 légzsák, prediktív sebességtartó automatika és Travel Assist, vészfékezés, többszörös ütközés elleni rendszer és még sok más), valamint a modern digitális kiegészítők a széleskörű Connectivity funkciókkal és szolgáltatásokkal a megújult KAROQ-ot egy igazán modern SUV-vá teszik. Az autó modernségét a környezetbarát, részben újrahasznosított és újrahasznosítható belső anyagok használata is hangsúlyozza. Persze ez csak a hivatalos része a KAROQ leírásának. A mindennapokban ezekből annyit veszünk csak észre, hogy a nagyon kényelmes utastér és remek vezethetőség miatt kipihenten érkezik meg a család az úti céljához. Útközben pedig mindenki el tudja magát foglalni a korszerű infotainment rendszer segítségével.

Tökéletesen magadra szabhatod

A megújult ŠKODA KAROQ a gazdaságos, környezetbarát és mégis erős TSI EVO motorok széles választékával kapható. Az öt erőforrás 81 és 140 kW közötti teljesítményskálát fed le, az 1.0 TSI, 1.5 TSI és 2.0 TSI motorok (kizárólag a SPORTLINE csúcsváltozathoz), valamint a 2.0 TDI két változata közül választhatsz. A megújult KAROQ első- vagy összkerékhajtással, kézi vagy DSG automata sebességváltóval is rendelhető. Abszolút mindenki számára létezik egy számára tökéletes KAROQ.

FIGYELEM! Ez a posztunk ekkor frissült utoljára: 2022-11-10 . A benne szereplő Információk már érvényüket veszthették.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!