fbpx

Kempingautó

a SUPERB COMBI-ból

Itt a tavasz, a kirándulások ideje. Egy kempingautó ilyenkor igazán komfortossá teheti az utazásokat, de kevesen engedhetik meg, hogy a családi autó mellett tartsanak otthon egy ilyet is. Erre kínál megoldást a cseh EGOÉ.

Korábbi cikkeink

Persze nem csak családoknak, hanem horgászoknak, vadászoknak illetve mindenkinek jó megoldás lehet az EGOÉ utólag is behelyezhető kiegészítője, amely a csomagtartóból húzható ki, és nagy előnye, hogy ugyan kisebb lesz valamennyivel a csomagtartónk, de felette ugyanolyan használható mint előtte. Sőt, nagy előnye az EGOÉ Nestboardnak, hogy úgy alakíthatjuk kempingautóvá a családi kombit, hogy amikor nincs szükség rá – akárcsak egy kerékpártartót – simán otthon hagyhatjuk, vagyis nyom nélkül tudjuk autónkba, illetve kiszerelni.

De mit is kínál pontosan ez a kempingautó átalakító készlet. A kihúzható fiókban helyet kapott egy főzőlap, egy kis mosogató, és természetesen munkafelületet is találunk rajta. Amikor pedig befejeztük a főzést, asztalként is funkcionálhat a felülete. De találunk még benne társasjátékokat, és egy kivehető vizestartályt, amelyet mobilzuhanyként is használhatunk.

De nem csak az étkezéshez kínál megoldást az EGOÉ. A modern autók visszatérő tulajdonsága, hogy a hátsó üléstámlát lehajtva nem kapunk sík felületet. Ez egy kempingezés során azért jelent problémát, mert így nem tudunk autónkban aludni alkalomadtán. A Nestboard kialakítása révén a teljesen sík pihenőhellyé alakítja a csomagteret, így gond nélkül tudunk pihenni autónkban.

A készlet jelenleg az OCTAVIA COMBI és a SUPERB COMBI modellekhez érhető el, és bár nem olcsó – kicsivel több, mint 53 000 cseh korona (kb. 860 000 forint) – még mindig sokkal olcsóbban jövünk ki, mintha egy külön kempingautót tartanánk otthon.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!