fbpx

Új Pay to Park

szolgáltatás

A fizetős parkolás rémálommá tud változni, amint kilépünk a megszokott mozgásterünkből. Ezen segít a Škoda új Pay to Park szolgáltatása.

Azt már megszoktuk, hogy szinte bárhol megállunk egy nagyobb városban, szinte biztos, hogy fizetnünk kell érte. De mennyit? És hogyan? És ez csak tovább fokozódik, amit átlépjük a határt.

Korábbi cikkeink

A Škoda Connect új szolgáltatása, a Pay to Park mostantól több európai országban is megkönnyíti a parkolást: A Škoda vásárlók a MyŠKODA App vagy az autójuk infotainment rendszere segítségével megjeleníthetik a parkolási lehetőségeket, megtekinthetik a díjakat és kényelmesen fizethetnek. A svájci kísérleti szakasz után a szolgáltatás most már Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Németországban, Finnországban és Norvégiában is elérhető. Jó hír számunkra, hogy a Škoda tovább folytatja a szolgáltatás bővítését, hamarosan további nyolc országban is elérhető lesz, és igen. Franciaország, Izland, Olaszország, Hollandia, Szlovénia, Spanyolország és Svédország mellett hazánk is a második körbe került.

A Škoda Connect új funkciójának, a Pay to Parknak köszönhetően ügyfeleink most még gyorsabban megtalálhatják a szabad parkolóhelyeket Európa-szerte, és kényelmesen fizethetnek online a MyŠKODA App vagy az infotainment rendszer segítségével.”
Martin Jahn

Kereskedelmi és marketing igazgató, Škoda Auto

További terjeszkedést is terveznek

A bevezetés nem áll meg itt. 2023-ban további európai országokban is bevezetik majd a szolgáltatást. Tehát hamarosan bármerre indulunk Škodánkkal Európában, könnyedén találunk majd parkolóhelyet, és közvetlenül autónk infotainment rendszerén tájékozódhatunk a fizetendő díjakról.

Hogyan működik a Pay to Park?

Az alkalmazás az infotainment rendszerben és a mobiltelefonon érhető el. Az ügyfelek a szolgáltatást az okostelefonjukon található MyŠKODA App-on vagy autüjukban az Amundsen és Columbus infotainment rendszereken keresztül vehetik igénybe. Az autós alkalmazás már elérhető a FABIA, KAMIQ, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, SUPERB és KODIAQ modellekhez.

Egyszerű regisztráció

A Pay to Park használatához aktív Škoda Connect fiókkal kell rendelkeznünk, és engedélyezni kell a jármű távoli elérését. Miután a MyŠKODA Appban beállítottuk a fizetési adatokat és aktiváltuk a szolgáltatást, az infotainment rendszeren keresztül is azonnal elérhetővé válik és láthatjuk, hogy mely parkolóhelyekért fizethetünk online. A parkolóba érve kiválaszthatjuk a parkolási időt, és szükség esetén a mobilos alkalmazás segítségével meg is hosszabbíthatjuk azt. A fizetés a parkolás befejezése után online történik.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!