fbpx

Az új Fabia RS Rally2

60 másodpercben

Az új Škoda Fabia RS Rally2 nemrég esett át a tűzkeresztségen, hiszen eddig még nem vett részt élesben versenyen. Emil Lindholm finn pilóta, aki az új raliautó fejlesztésében is részt vett, már nagyon várja saját új négykerekű társát, ám addig is: 60 másodpercben elmond minden lényeges dolgot a teljesen megújult sikerautóról.

Az új Fabia RS Rally2 számos látványos és kevésbé látható fejlesztéssel büszkélkedhet. Az elsőre kiváló például az új központi panel, nagyméretű kijelzővel. Emil Lindholm a videóban egy vicces apróságra is felhívja a figyelmet: nézd meg, hová helyezték a tervezők a startgombot. A ralibajnok szerint az új autó sokkal robosztusabb és masszívabb, mint elődje. „A tesztelés során igazán alaposan megdolgoztattuk az autót” – mondja Lindholm.

Korábbi cikkeink

Emil Lindholm

Emil Lindholm finn raliversenyző a sportág egyik nagy reménysége. Az 1996-ban született versenyző édesapja, a nyolcszoros finn ralibajnok Sebastian Lindholm nyomdokaiba lépett. Az ifjú Emil már finn bajnok, 2021-ben egy Škoda Fabia Rally2 Evo volánja mögött megnyerte a bajnoki címet. Emil Lindholm ezt idén még felülmúlta, amikor megnyerte a rali-világbajnokság WRC2 kategóriájának sorozatát, ismét egy Škoda volánja mögött.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!