fbpx

Best Cars 2023 – kettős Škoda siker

A Škoda kettős sikert ünnepelhet a neves „Best Cars” olvasói szavazáson. Az „auto motor und sport” német szaklap olvasói a Škoda Fabiát az első helyre szavazták az import kisautók rangsorában, míg az Octavia a import kompakt modellek között végzett az élen.

A Škoda bestsellere immár tizenegyedik alkalommal, míg a Fabia másodszor nyerte el a „Best Cars” címet, amely az olvasók által odaítélt díj. A 47. „Best Cars” versenyben több mint 100 000 olvasó szavazott a 13 járműkategóriában induló 422 modell közül a kedvenceire.

„Szívből köszönöm minden olvasónak, aki közvetlenül ránk szavazott. És természetesen minden Škoda dolgozónak, aki részt vett ezeknek a nagyszerű járműveknek a megalkotásában, és azóta a gyártásukban! A rangos díjak arra ösztönöznek minket, hogy folyamatosan beépítsük a vásárlói visszajelzéseket modelljeink fejlesztésébe. Mert ez teszi vonzóbbá – és ezáltal még sikeresebbé – járműveinket!” – nyilatkozta Klaus Zellmer, a Škoda Auto vezérigazgatója

Best cars 2023

A Škoda Octavia régóta kedvence a német olvasóknak, hiszen ez immár a tizenegyedik győzelme a „Legjobb autók” kategóriában, és ami talán ennél is értékesebbé teszi a most elnyert díjat, hogy sorozatban ez már a tizedik győzelem.

A Škoda Octavia kategóriájában 29 versenytársát megelőzve szerezte meg az első helyet az import kompakt modellek között. A szavazáson részt vett több, mint 100 000 olvasó 13,6%-a szavazott a márka bestsellerére. Érdekesség, hogy az Octavia immár tizenegyedik győzelme közül egyet a középkategóriás import modellek között szerzett. Ma az Octavia negyedik generációja dinamikus formatervével, tágas belső terével, magas szintű aktív és passzív biztonságával, innovatív asszisztens rendszereivel, korszerű Connectivity megoldásaival és változatos hajtáslánc-portfóliójával tűnik ki.

A Škoda Fabia második győzelmét ünnepli a „Best Cars” olvasói szavazáson

A Fabia az „auto motor und sport” olvasóit az import kisautók kategóriában a dinamikus formatervével, a kiemelkedő tágasságával és a hatékony hajtásláncokat felvonultató motorkínálatával győzte meg. A szavazatok 16,9%-át kapta, és kategóriájában 19 versenytársát megelőzve 2008 után másodszor nyerte el a díjat. A Škoda belépőmodelljének negyedik generációja a Volkswagen-csoport MQB-A0 padlólemezére épül.

Az idei „Best Cars” olvasói szavazáson összesen tizenkét címet nyertek a Volkswagen Csoport különböző márkáinak járművei.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!