fbpx

Powerpass Map a központi kijelzőn

Megjelent az új Powerpass Map infotainment alkalmazás, amellyel a töltőpontok beköltöznek az Enyaq iV modellek központi kijelzőjére. Az alkalmazás ingyenesen letölthető.

Az Enyaq iV modellekhez elérhető infotainment alkalmazás segítségével a központi infotainment kijelzőn láthatjuk a nyilvános töltőpontokat, valamint az azokkal kapcsolatos részletes információkat.

A töltőpontok térképen jelennek meg a központi kijelzőn.

A Powerpass Map segítségével a Škoda Enyaq iV vagy Enyaq Coupé iV vezetői kényelmes módon hozzáférhetnek az elektromos autók nyilvános töltőpontjaira vonatkozó átfogó és naprakész információkhoz, mint például a nyitvatartási idő, a jelenleg elérhető töltőpontok száma, a maximális töltési teljesítmény és az árak. A térkép a Powerpass hálózaton belül és kívül is megjeleníti az elérhető töltőpontokat, amely így együttesen több, mint 500.000 töltőpontot foglal magában Európa-szerte.

A Powerpass hálózaton belüli töltőállomások a térképen található speciális szimbólumnak köszönhetően könnyen azonosíthatók. Ezenfelül a töltőpontok a keresés során a járművezető igényei szerint szűrhetőek.

Powerless Map alkalmazás

Töltési információk és a töltőpontok értékelése

A Powerpass Map alkalmazás most először valós idejű értékelési és visszajelzési funkcióval is kibővült, így a felhasználók a töltőpontokat egytől öt csillagig értékelhetik, és megjegyzéseket is hagyhatnak más felhasználók számára. Emellett a járművezetők láthatják, hogy milyen egyéb olyan létesítmények vannak a közelben – például üzletek és éttermek stb. – ahol a töltés alatt eltölthetik idejüket.  A jövőbeni frissítések még több funkcióval bővítik az infotainment alkalmazást, lehetővé téve a felhasználók számára a Powerpass-fiókjuk kezelését, a tarifák kiválasztását és a töltési előzmények áttekintését. A Powerpass Map segítségével a töltési folyamatot is el tudják majd onnan indítani.

A Powerpass Map alkalmazást keresd az Enyaq iV modellek infotainment rendszerén keresztül elérhető In-car Shopban, ahonnan ingyenesen letöltheted azt feltéve, hogy az autóban az ME3.0 vagy annál frissebb szoftver fut. Ezen kívül természetesen a felhasználók továbbra is használhatják a MyŠkoda vagy a Powerpass mobilalkalmazásokat töltőpontok keresésére is.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!