fbpx

Érkezik a 3.7-es szoftver az Enyaq-ra

Sok Enyaq tulajdonos várta már az új szoftververziót, amely most elérhetővé vált. Mutatjuk mit kell tenned, ha frissíteni szeretnél.

Mit hoz a 3.7-es verzió?

Enyaq új szoftverveziója a hibajavításokra fókuszál, de emellett néhány új funkció is érkezik a frissítéssel. Íme a részletek:

  • Rendszeroptimalizálás és hibajavítások
  • Javították az autó hatótávolságának mérföldben történő kijelzését a MyŠkoda alkalmazásban
  • Javították a sávtartó asszisztens és az side assist funkciók működését (a felszereltségi szinttől függően).
  • Az Infotainment rendszer stabilitását
  • Az egyes androidos telefonok kihangosítása során fellépő hangproblémák megoldása.
  • Javított akadályérzékelés a csomagtartó távirányítóval történő kinyitásakor
  • A töltés közbeni zaj csökkentése, amelyet a tápcsatlakozók interferenciája okozott.
  • A Top View funkció stabilizálása (a felszereltségi szinttől függően)
  • A vezetési teljesítmény javítása

Mit kell tenned a frissítéshez?

Amennyiben Enyaq-od 3.0-as, vagy 3.1-es szoftververzióval fut, úgy fel kell keresned a legközelebbi márkaszervizt, hogy elvégezhessék autódon a szoftverfrissítést. a 3.2-es vagy későbbi verziókkal futó Enyaq modellek ezt a frissítést kicsit később kapják meg, és a legvalószínűbb, hogy OTA (over the air) érkezik majd autójukra a 3.7-es verzió, de erről biztosabbat csak később mond a gyár.

És itt vége?

A funkciók listáját olvasva biztosan sokan hiányolják a talán legtöbbször kívánt funkciót, az akkumulátor előfűtését. Erről ugyan biztosat még nem mondhatunk, de biztató, amit Klaus Zellmer, a Škoda Auto vezérigazgatója írt a frissítéssel kapcsolatban:

Klaus Zellmer

„A szoftver az iterációról szól, amely soha nem áll meg. Ez a frissítés nem a végpont. Remélem, azt mutatja, hogy valójában keményen dolgoztunk a megoldásokon. Az autóinkban lévő szoftverek tovább fognak fejlődni, a már forgalomban lévő autók esetében is. Az ME3.2-es vagy későbbi szoftververzióval rendelkező autók esetében tájékoztatni fogjuk Önöket, amint több információval rendelkezünk. És még mindig vizsgáljuk annak lehetőségét, hogy az előmelegítő funkciót beépíthessük az egyik következő szoftverfrissítésünkbe.

 Tudjuk, hogy hírnevünk az ügyfeleink tapasztalataitól függ. Köszönjük a türelmét és azt, hogy velünk maradt. Még sok minden jön még. Remélem, tetszik az eddigi lépésünk.”

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!