fbpx

A megújult Škoda Scala 60 másodpercben

Dinamikus, praktikus és csurig van modern technológiával. A továbbfejlesztett Škoda Scala sok mindenre büszke lehet.

A Škoda Scala egy klasszikus kompakt ferdehátú, amely egyszerre vonzó és dinamikus megjelenésű, és amely most számos praktikus funkcióval és új felszereltséggel bővült. Ez a legutóbbi ráncfelvarrás néhány kisebb dizájnmódosítással is járt, ezek még dinamikusabbá tették a megjelenését.

A LED-es nappali menetfénycsíkok mostantól két részre vannak osztva, így az autónak különleges a vetítési képe. A dizájnváltozások mellett természetesen technikai újdonságok is vannak. A Scala mostantól LED-es mátrix fényszórókkal is rendelhető.

A műszaki újítások a tágas belső térben is folytatódnak, amely bőséges helyet kínál az utasoknak és csomagjaiknak: a csomagtartó kapacitása 467 liter. A vezető a szükséges adatokat a Virtual Cockpitben tarthatja szemmel, amely a frissítés után már szériafelszereltségként jár. További technikai különlegességek közé tartozik a vezeték nélküli okostelefon-csatlakoztathatóság és a szintén vezeték nélküli telefontöltő szellőztető funkcióval. Ezzel jelentősen csökkenteni lehet a telefon melegedését töltés és Apple Carplay vagy Android Autó használat közben.

Škoda Scala

A Škoda Scala továbbra is a TSI motorok 110 kW-ig terjedő teljesítményű választékával kapható. Természetesen az egyes motorokhoz kézi vagy DSG automata váltó is rendelhető.

Škoda Scala

A Simply Clever megoldások terén sem kell szégyenkeznie a megújult Škoda Scala-nak. Újdonság a vezető ajtajában elrejtett esernyő, valamint a szűk parkolóhelyen történő kiszálláskor az ajtó rányitását megakadályozó rendszer.  

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!