fbpx

Íme a Škoda Superb Sportline

A Škoda Superb negyedik generációja Sportline változatban is elérhető, amely a hagyományos fekete, sportos dizájnelemekkel és számos különleges felszereltséggel érkezik.

A Superb Sportline folytatja a Škoda modellek sportos felszereltségi szintjeinek hagyományát: megőrzi az alapmodell legjobb tulajdonságait, különösen annak tágasságát és „Simply Clever” részleteit, de egyedi dizájnelemeket és szélesebb körű felszereltséget ad hozzá.

Sportos elegancia 

A fényes fekete dizájnrészletek a Škoda sportos formaterveinek klasszikus jellemzői. Természetesen ezek megtalálhatók az új Superb Sportline-on is, ahol tovább fokozzák az autó sportos megjelenését. A hűtőrács kerete, az ablakkeretek, a külső tükörházak, az első lökhárító ezen felszereltségi szintre jellemző elemei, a hátsó diffúzor vonala, valamint az egyes karosszériaváltozatok néhány részlete mind fényes fekete kivitelben készültek. Míg a Superb Sportline Combi fekete tetősínekkel büszkélkedhet, a limuzin a hátsó ajtó diffúzorára kapott egy fekete csíkot.

Az autó dinamikus megjelenését a SunSet csomag is erősíti, amely az ablakok B-oszlop mögötti részeinek sötétítését jelenti. A kerekek is a sportos csomag részei – alapfelszereltségként 18 hüvelykes, polírozott antracit Vela kerekekkel, matt fekete aerodinamikai kiegészítőkkel érkezik az autó, de a vásárlók választhatnak két 19 hüvelykes változat közül is: az egyik az Aniara (ezüst színben és fekete aerodinamikai betéttel), a másik a teljesen fekete Torcular. Mindezt az első sárvédőkön a Sportline új logó, a hátsó részen pedig a fekete Škoda felirat teszi teljessé.

Sportos, de nem szűkös

A sportos érzés a hagyományosan tágas belső térben is megmutatkozik, ahol a legdominánsabbak az integrált fejtámlával rendelkező első sportülések, elektromos vezérléssel és kézzel állítható ülésmélységgel. A Suedia Sport Design Selection csomagban az első sportülések Suedia anyaggal borítottak, masszázsfunkcióval és fűtéssel is rendelkeznek. Az opcionális Suite Sport Design Selection csomag AGR-tanúsítvánnyal rendelkező ergonomikus üléseket kínál, amelyek perforált bőr és bőrhatású anyag kombinációjával vannak kárpitozva, és a masszázsfunkcióhoz és fűtéshez szellőztetést is kapnak.

Az autó belsejében számos egyéb sportos részlet is található. Például a tetőkárpit is fekete, míg a műszerfal és az ajtópanel díszítőcsíkjai karbon hatásúak. A pedálokat acélborítással látták el. A vezető előtt egy háromküllős, bőrbevonatú sportkormány található, fekete varrással és Sportline logóval. A kormány különlegessége, hogy az új Superb Sportline az első szériában gyártott Škoda modell, amelyben a márka logója helyett a Škoda felirat szerepel azon. A belső tér hangulatát az állítható környezeti világítás tovább fokozza.

Prémium felszereltség és technológia 

A Superb Sportline kiemelkedő felszereltséget is kínál az ügyfeleknek. Az autó sportos koncepcióját egy sportfutómű is fokozza, amely 15 milliméterrel alacsonyabbra van állítva, mint a Superb sorozat többi tagjánál, és alapfelszereltségként változó áttételezésű kormányművet kapott, míg opcióként elérhető a fejlett DCC Sport futómű is. Az elülső részen alapfelszereltségként LED Matrix fényszórók találhatók, míg a hátsó részen dinamikus irányjelzőkkel ellátott LED fényszórók. Egy másik csábító funkció a KESSY Advanced, egy kulcs nélküli nyitási megoldás, amely most már automatikusan zárja és nyitja az autót. Újdonság a kilincsvilágítás is.

A Superb Sportline kivitele a modellpaletta bármely motorjával párosítható: a 110 kW-os négyhengeres 1.5 TSI-vel, a 110 kW-os vagy 142 kW-os turbó 2.0 TDI-vel, illetve a 195 kW teljesítményű 2.0 TSI benzines motorral is.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!