fbpx

Van egy perced? A megújult Kamiq.

Egy magabiztos, sokoldalú és igazán modern SUV – ez az új Škoda Kamiq. Ismerd meg 1 perc alatt ezt az ideális városi autót.

A megújult Škoda Kamiq sok mindenben változott. De továbbra is egy igazán sokoldalú crossover modell, amellyel bárhol megjelenhetsz, minden alkalomhoz passzol, hiszen most még magabiztosabb megjelenést és frissített műszaki funkciókat kapott.

A Kamiq elülső része hangsúlyosabbá vált, a hűtőmaszk feljebb nyúlik, ami fokozza az autó robosztus megjelenését. A Škoda többi SUV-jához hasonlóan a Kamiq is jellegzetes osztott fényszórókat kapott. A fejlett LED Matrix technológia mostantól szintén elérhető.

A megújult Kamiq

A megemelt üléspozíció nem újdonság a Kamiq esetében, ez megkönnyíti a beszállást az autóba, de a fedélzeti elektronika sok újdonságot tartogat. A rengeteg csatlakozási lehetőséget kínáló infotainment rendszer akár 9 hüvelyk képátlójú kijelzővel is rendelhető, a vezető pedig egy digitális műszerfalon tarthatja szemmel a legfontosabb vezetési adatokat – a Virtual Cockpit mostantól szériafelszereltség. Az okostelefonok számára külön hely van kialakítva vezeték nélküli telefontöltéssel és szellőztetéssel.

A megújult Kamiq
A megújult Kamiq

A Kamiq praktikusabb, mint valaha

A Kamiq emellett – mint minden Škoda modell – rendkívül praktikus autó is, amit nemcsak tágas utastere, hanem számos Simply Clever részlet is bizonyít. Ilyen például az ajtók szélének védelme. A motorháztető alatt 95 és 150 lóerő közötti teljesítményű TSI motorokat találunk, amelyek manuális vagy DSG automata váltóval is kombinálhatók.

A megújult Kamiq

Előző

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!