fbpx

Az új Elroq: premier október elsején

A Škoda  Auto egy kis ízelítőt kínál a vadonatúj Elroq-ból, egy videós előzetessel, amely az álca nélküli kompakt SUV legfontosabb külső részleteit emeli ki. Az Elroq az első Škoda modell, amely a márka új, Modern Solid formatervezési nyelvét viseli.

Az előzetes az Elroq új Tech-Deck Face-jét mutatja be, amely az új LED Matrix fényszórókat és a motorházfedélen lévő feliratot öleli körbe. Az új Modern Solid formanyelv a robusztusságot, a funkcionalitást és a hitelességet ötvözi, a biztonság és az erő érzetét közvetítve. A teljesen elektromos Elroq kompakt formájának és különösen szűk fordulási sugarának köszönhetően tökéletes társ mind a szabadtéri kalandokhoz, mind a városi közlekedéshez.

A vadonatúj Elroq világpremierjét október 1-jén, Prágában tartják 19:30-kor, amelyet a Škoda Instagram és TikTok csatornáin élőben közvetítenek. Az eseményen a cseh főváros központjában egy különleges médiakocka is helyet kap, ahol a közönség először nézheti meg közelről a járművet. A premierről készült felvétel elérhető lesz a Škoda Magyarország YouTube-csatornáján is.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!